Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



17
Αυγ
Προετοιμασιες
Από signingstar

Η παρουσία τόσο της Σελήνης όσο και της Αφροδίτης στον Καρκίνο την Παρασκευή 18 Αυγούστου φαίνεται να εντείνει την κυκλοθυμία των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο αφού αντιλαμβάνονται πως βρίσκονται μπροστά σε αλλαγές που δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν σύμφωνα με τη δική τους βούληση. 

Ο συναισθηματικός κόσμος ξυπνά και αναζητά απαντήσεις, χωρίς όμως να γνωρίζει απόλυτα τις ερωτήσεις, με αποτέλεσμα να προκύπτουν αποκρίσεις και κινήσεις που μπορεί να απέχουν από την πραγματικότητα. Η ανάγκη να ζητήσεις βοήθεια μπορεί να εκφραστεί σαν επίθεση απέναντι σε άλλους, αφού δεν μπορείς να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου χωρίς να αυτές να περνούν μέσα από την έννοια της θυματοποίησης και του θυμού για ένα παρελθόν που δεν έχει επουλώσει την πληγή που άνοιξε. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα φαίνεται να κουβαλά έντονη την οσμή μίας έναρξης που δεν έχει ακόμα λάβει χώρα, αλλά προετοιμάζεται και είναι σε θέση να φέρει μεγάλη αναταραχή και έκπληξη. Αν προσπαθείς να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που ετοιμάζεται, τότε εστίασε σε αυτά που λέγονται χωρίς να βγαίνει ήχος, αφού βλέμματα και σωματικές επαφές λένε τα πάντα. Αν όμως είσαι εσύ αυτός/η που έχεις εμπλακεί σε σχέδια μίας νέας αρχής, τότε φρόντισε να παρατηρήσεις μήπως κάποιοι προσπαθούν να εκμαιεύσουν τα νέα, ακόμα και μέσα από ερωτήσεις που σου τίθενται και φαντάζουν ανόητες ή εξαιρετικά αθώες. 

6 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
18 Αυγ 2017 | 21:18
... αδυνατώ να αντιληφθώ Αστρολόγε μου γιατί η μητέρα των επιστημών που γέννησε μαθηματικά, ιστορία, γεωγραφία, φιλοσοφία κτλ  πρέπει να σκύβει το κεφάλι και να απολογείται σε ετυμογορίες ανόων ...τελικά ποιος είναι ο δυσιδαίμονας σ αυτόν τον κόσμο οεεεεο;
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
18 Αυγ 2017 | 21:17
Ζωή, ΤΟ υπέρτατο θηλυκό σε όνομα και χάρη,  τώρα το χαίρονται οι Ουρανοί ...γενέθλιος Ήλιος στην 20η του Τοξότη, βαρύκεντρος Ήλιος στην 25η του Υδροχόου.  Crazy Girl I Love U   https://youtu.be/rUD7hxechxQ
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
17 Αυγ 2017 | 21:21
Ανησύχησα Φιλενάδα! Αλλά αφού είσαι καλά χαλάλι σου!
Εικόνα ζωδίου
Mavla
17 Αυγ 2017 | 20:42
Παρόλο αυτά η σκέψη σου με έκανε να γίνω ορχιδέα. Ας χαιρόμαστε τις ζωές μας με ο,τι ονόματα τις "στιγματιζουμε".
Εικόνα ζωδίου
Mavla
17 Αυγ 2017 | 20:40
Δεν ξέρω τι κλείεται... Εγω ένα ταπεινο χαμομηλακι ειμαι. https://m.youtube.com/watch?v=J_KkOnNLiWY
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
17 Αυγ 2017 | 18:44
Στρατηγέ μου οι Δεσμοί (αποτέλεσμα τους οι εκλείψεις) όντας ασώματοι- αόρατοι λειτουργούν ιδανικά σε ζώδια, οικοθεσία   εξωκρόνιων κυβερνητών. Ποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί την βούληση του ;;; ο Αιγόκερως ;;; με τον Άρη στον όγδοο;;; όσο για τα σχέδια μου, για να τα εκμαιεύσουν οι κάποιοι απέναντι  ας ξεπλυθούν από την ανόητη καχυποψία- φαντασιοπληξία, ας αντιληφθούν πως υπάρχει και ζωντανός κόσμος έξω από τον οίκο τους (χαρακτηριστικότατο παράδειγμα καταστροφικής κυκλοθυμίας το  USA - 4th of July - Καρκίνος -το σπιτάκι μας να ναι καλά, να γεμίζει η κοιλαρούμπα κι ας σφαγιάζεται όλος ο υπόλοιπος κόσμος για πάρτη μας)...ας συνετιστούν ... και βλέπουμε.
Θεσεις πλανητων