Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



01
Δεκ
Πανσεληνος 3/12/2017
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 3ης Δεκεμβρίου στην 11η μοίρα των Διδύμων σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και quincunx με το Δία από το Σκορπιό, επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο και πιο συγκεκριμένα των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος γεμίζει το μυαλό με σκέψεις, ιδέες και εικόνες και μπορεί να φουσκώνει κάποια γεγονότα, να προκαλεί φαντασιώσεις και ουτοπικές προσδοκίες, να μεγαλοποιεί κάποιες προστριβές ή συζητήσεις, να φουντώνει τα σχέδια και τα πλάνα. Η λογική επιχειρηματολογία απέναντι στο ένστικτο φαίνεται να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς, οπότε δεν είναι καθόλου εύκολο να συνεργαστούν αυτή τη χρονική περίοδο. Το μόνο που μπορούν να κάνουν  είναι να λειτουργήσουν αυτόνομα και στο τέλος να βγει  ένα πόρισμα που ίσως να μην περιλαμβάνει την αμοιβαία συνεργασία τους πάνω σε ένα θέμα που προβληματίζει.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να αναζητήσεις λογικές εξηγήσεις σε ένα γεγονός που λαμβάνει χώρα χωρίς να μπορείς να έχεις επιρροή πάνω του. Μία συζήτηση που θα κάνεις αυτή την περίοδο μπορεί να σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο, αντί να σε βοηθήσει να ρίξεις φως στα σκοτεινά μονοπάτια, γι αυτό ίσως να είναι καλύτερο να εμπιστευτείς το ένστικτο σου. Επίσης, μπορεί να προκύψει η ακύρωση ή μετάθεση μίας μετακίνησης, κάτι που θα σε στενοχωρήσει, αλλά είναι προτιμότερο να αποφύγεις μία βιαστική επιλογή χωρίς να έχεις ακόμα ξεκαθαρίσει ένα θέμα μέσα στο μυαλό σου. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σε ωθήσει να εξετάσεις εκ νέου κάποια οικονομικά δεδομένα που δεν είναι απολύτως σαφή και σε δυσκολεύουν να θέσεις καθορισμένα πλαίσια σε μία πρόταση ή προοπτική που έχεις μπροστά σου. Η συνεισφορά της άλλης πλευράς στα έξοδα σου είναι ένα μεγάλο ζήτημα και θα πρέπει να συζητηθεί πάνω στη βάση των ευθυνών και υποχρεώσεων που φέρει η κάθε πλευρά στην από κοινού προσπάθεια διαβίωσης, ώστε να επαναπροσδιοριστεί το πατρόν της σχέσης. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις συζητήσεις που δεν έχουν ουσιαστικό νόημα και να φροντίσεις να μιλήσεις με επιχειρήματα και αλήθειες, όσο και  αν κάτι τέτοιο μπορεί να ενοχλήσει ή ακόμα και να πονέσει.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου αποτελεί μία έντονη στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού μοιάζει σαν να έχουν μαζευτεί σύννεφα στον ορίζοντα και να μην μπορούν να διαλυθούν όσο και αν  προσπαθείς να δείξεις πως τα αγνοείς. Οι τελικές εξετάσεις σχετικά με την τριετή παραμονή του Κρόνου απέναντι σου είναι παρούσες και  πρέπει να επιδείξεις ψυχραιμία και καλή μνήμη ώστε να βγεις νικητής/ρια. Όσα έμαθες την τελευταία τριετία θα χρησιμοποιηθούν σε αυτή  τη συζήτηση, την πρόκληση ή τη δοκιμασία, και αυτό που έχει σημασία είναι  να θυμάσαι πως ο χρόνος είναι σύμμαχος και όχι αντίπαλος σου. Μην αντιμετωπίζεις την άλλη πλευρά ως αντίπαλο, αλλά ως  σύμμαχο στην απόπειρα να εξελίξεις τον εαυτό σου μέσα από τη σχέση σας. 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους είναι πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο/η με εκκρεμότητες του εργασιακού τομέα ή με θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου και καλό θα ήταν να ασχοληθείς μαζί τους. Αν βρίσκεσαι σε μία περίοδο που ασχολείσαι με νέα θέματα, που τρέχεις κοιτάζοντας μόνο μπροστά και με σταθερό βλέμμα προς το μέλλον, τότε εδώ κοντά προς το τέλος του έτους καλό θα ήταν να κάνεις μία παύση. Καλύτερα να κοιτάξεις προς τα πίσω και να αναγνωρίσεις κάποια ζητήματα που πρέπει να ολοκληρώσεις, να γίνουν η βασική σου προτεραιότητα, αφού διαφορετικά μπορεί να δεχτείς κριτική από πρόσωπα που δε θα ήθελες να έχουν κακή εικόνα για εσένα. Και αν η κριτική έρθει από τον καθρέφτη σου, τότε είναι μάλλον η ώρα που θα πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς λίγο μαζί του. Κλείνει μία εποχή αναδιαμόρφωσης της καθημερινότητας σου και καλό θα ήταν να δείξεις πως κατάλαβες τις τομές που πρέπει να κάνεις για να περάσεις στο επόμενο  στάδιο της ζωής σου. 

Λέων

Η Πανσέληνος στους Διδύμους φαίνεται να σε φέρνει σε επαφή με τη γνώμη κάποιων προσώπων του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου, κάτι που δε σου αρέσει και πάρα πολύ. Μπορεί να διαταραχθούν σχέσεις με κάποια πρόσωπα, επειδή ακούγονται προτάσεις που είναι διαφορετικές σε σχέση με αυτό που θα προτιμούσες να φτάσει στα αυτιά σου. Καλό θα ήταν όμως να μπορείς να δεχτείς τη διαφορετική ματιά που προσφέρουν οι γύρω σου, αφού πρέπει να καταλάβεις πως είναι πολύ χρήσιμο να γίνεσαι αυτό που είναι η άλλη πλευρά και να προσπαθείς να κατανοήσεις τις καταστάσεις μέσα από μία εντελώς νέα προς εσένα οπτική. 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους φαίνεται να προκαλεί εκνευρισμό ο οποίος δεν κρύβεται και μπορεί να εκδηλωθεί όμως προς τις λάθος κατευθύνσεις. Με αρκετά προβλήματα που υπάρχουν μέσα στο σπίτι σου ή που αφορούν τους γονείς σου, είναι φυσικό να βγάζεις ένταση στη δουλειά σου ή σε πρόσωπα που γνωρίζεις πως μπορείς να κριτικάρεις για τις δικές τους ανασφάλειες και ενοχές. Κάνοντας όμως κάτι τέτοιο, δε θα πρέπει να ξεχνάς πως θάβεις ακόμα βαθύτερα τα δικά σου προβλήματα και επιπλέον ανοίγεις νέα μέτωπα με άτομα που δε θα χρειαστεί να αποκτήσετε εχθρικές σχέσεις. Καλύτερα λοιπόν να εστιάσεις στη ρίζα του προβλήματος, παρά να προσπαθήσεις να το προσπεράσεις.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους σε θέλει ετοιμόλογο/η απέναντι σε προκλήσεις που θα δεχτείς και θα έχουν να κάνουν  με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ένα ταξίδι αυτή την εποχή για επαγγελματικό σκοπό μπορεί να σε φέρει μπροστά σε μία μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή στη δουλειά σου, αλλά δεν είναι απαραίτητο να σταθείς μόνο στο οικονομικό σκέλος της πρότασης. Χρειάζεται λίγη προσοχή στις προτεραιότητες που θα θέσεις αυτή την εποχή, γιατί το μυαλό σου μοιάζει να είναι  μπερδεμένο, οπότε αν δεν μπορείς να αποφασίσεις, παρατήρησε τον τρόπο που κινούνται στη ζωή τους άνθρωποι που μοιάζουν ευτυχισμένοι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Χρειάζεται να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τις αξίες σου, γι αυτό μη βιάζεσαι. 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σε αναγκάσει να στρέψεις την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα, αφού απαιτούνται μετρημένες και πλήρως χαρτογραφημένες κινήσεις ώστε να αποφύγεις αγορές και έξοδα που θα σε βάλουν σε μπελάδες. Είναι πιθανό να βλέπεις πως δεν έχεις το αποτέλεσμα που ανέμενες στον οικονομικό τομέα, αφού μπορεί να ήσουν περισσότερο αισιόδοξος/η από όσο θα έπρεπε, οπότε καλό θα ήταν να επανεξετάσεις κάποια σχέδια σου για τα έξοδα της επόμενης περιόδου. Στον ερωτικό τομέα, όσο  δεν υπάρχει επικοινωνία με το άλλο πρόσωπο, τόσο θα πέφτεις στην  παγίδα να κάνεις σενάρια με το μυαλό σου  και να οδηγείσαι σε καταστάσεις που μπορεί  να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος απέναντι σου είναι μία εξαιρετικά δυναμική στιγμή για εσένα και τις άμεσες διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού θα ειπωθούν πράγματα που μπορεί να πονέσουν. Βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που ξεκαθαρίζουν οι ανοικτές εκκρεμότητες, που κλείνουν κεφάλαια που παρέμειναν ανοικτά και σε μπέρδεψαν, που θα πρέπει να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου. Μία σχέση ή συνεργασία που δεν αντέχει στο χρόνο, δεν είναι απαραίτητο να λήξει  οριστικά, αλλά να ζητήσει  νέο περιθώριο διαπραγμάτευσης ώστε να φανεί το οριστικό αποτέλεσμα τον επόμενο μήνα. Μην  προτρέξεις να βάλεις την υπογραφή σου σε μία νέα συνεργασία ή να ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία, αφού χρειάζεται χρόνος για να ξεδιπλωθεί ολόκληρη η εικόνα αυτού που σου έχει παρουσιαστεί ή προταθεί μέχρι στιγμής.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να φέρει μία πρόσκαιρη αναστάτωση στον τομέα της καθημερινότητας, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες αυξάνονται και πρέπει να λειτουργήσεις με ταχύτητα. Θα πιεστείς και θα πιέσεις, θα σε εκνευρίσουν και θα θυμώσεις, θα ειπωθούν λόγια που μπορεί να ενοχλήσουν, αλλά είναι απαραίτητο να βγάλεις από μέσα σου ένταση που κρύβεται. Αν όμως θεωρήσεις πως όλο αυτό που συμβαίνει έχει κάποιο άσχημο αποτέλεσμα στην υγεία σου, τότε φρόντισε να διώξεις από τη ζωή σου ανθρώπους και καταστάσεις που σε ενοχλούν, ακόμα και αν αυτό αφήνει στη μέση μία περίσταση που σε έχει πιέσει εδώ και αρκετό καιρό.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να δεις τη ζωή μέσα από μία περισσότερη παιδική ματιά, να δώσεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν μέσα από την παρατήρηση του τρόπου με τον οποίο τα μικρά παιδιά λειτουργούν. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις και να επενδύσεις στην έννοια του χρόνου, να πάρεις αποστάσεις από ζητήματα που καίνε για να μην καείς και εσύ ο/η ίδιος/α. Το μυαλό και η καρδιά μπερδεύονται σε αυτή τη χρονική συγκυρία, οπότε φρόντισε να κατανοείς ποιο από τα δύο απαντά σε ερωτήματα που τίθενται, γιατί είναι πολύ εύκολο να μπερδέψεις τις φωνές μέσα σου.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στους Διδύμους είναι μία αποφασιστική στιγμή ώστε να αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά με θέματα επαγγελματικού και οικογενειακού περιεχομένου και να κατανοήσεις πως κάποιες καταστάσεις πρέπει να προχωρήσουν παρακάτω με κάθε τρόπο. Η απόσταση που θα λάβεις από τις καταστάσεις που εμπλέκεσαι μπορεί να έχει ευεργετική χροιά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν αναλαμβάνεις και τις ευθύνες σου. Ο χρόνος που έχεις μπροστά σου ώστε να κλείσει ένα θέμα που σε έχει ταλαιπωρήσει δεν είναι πλέον πολύς, οπότε ξεκίνα να ξεκαθαρίζεις μέσα στο μυαλό σου ποιος θέλεις να είναι ο ρόλος σου μέσα σε ένα σύστημα που εξελίσσεται και δεν μπορείς να συνεχίσεις απλά να υπάρχεις. 

16 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Roxy
05 Δεκ 2017 | 11:23
Πράγματι, δεν είχα συνειδητοποιήσει τη σημαντικότητα των Δεσμών, θα το έχω υπόψη μου στο εξής. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι έχω και ωροσκόπο Ταύρο, λίγη άνοιξη σ’ αυτόν τον χειμερινό γενέθλιο χάρτη :-) Προς το παρόν είναι λίγο φλου για μένα το πώς θα προσανατολιστώ στους Διδύμους, αλλά σιγά σιγά θα έρθει πιστεύω, τώρα που ακούω το μέσα μου ελαφρώς καλύτερα. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου συνέβησαν «συμπτώσεις» που μου έδειξαν τον δρόμο και με έσωσαν ενίοτε, οπότε θα αφήσω και πάλι το σύμπαν να μου δείξει τον δρόμο, κρατώντας σφιχτά την πυξίδα μου! Όσο για τον Άρη στον Σκορπιό, επειδή έχω και γενέθλιο Άρη Σκορπιό, και αν κρίνω από τα όσα συνέβησαν στην προηγούμενη διέλευση αρχές 2016, ένα έχω να πω: bring it on, σύμπαν λολ
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
04 Δεκ 2017 | 21:09
άκυρη η ερώτηση , ανάδρομοι είναι all day long
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
04 Δεκ 2017 | 20:52
Πες μου κάτι, έχεις τους Δεσμούς ορθρόδρομους;
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
04 Δεκ 2017 | 20:42
... φυσιολογικά με τον Άρη στη μηδενική του Σκορπιού , θα νιώσεις το "τσίμπημα" ...μην βιαστείς...σπεύδε βραδέως.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
04 Δεκ 2017 | 20:39
Ελενάκι εμείς έχουμε αφήσει μια κουβεντούλα στη μέση χμχμ ....Roxy το παρελθόν Δεκέμβριος 2014 έχει άμεση σχέση, αν θες κάποια στιγμή το αναλύουμε, αλλά σ αυτήν την Νέα Σελήνη που όπως είπες κι εσύ κεντράρει πάνω στους γενέθλιους Δεσμούς σου και γενέθλια Σελήνη, ο διερχόμενος  παράλληλος Κρόνος στον 22° και 29' παράλληλο σε παραλληλία just με το Νότιο Δεσμό σου στον 22° και 27' !!!   σου φέρνει δυσκολίες και πίεση ώστε να  Α φ ή σ ε ι ς   το παρελθόν  να φύγει, μην πέσεις στην παγίδα να βαλτώσεις  σε αναμνήσεις του παρελθόντος ( συμμετοχή Ποσειδώνα  στους Ιχθύς)  αξιοποίησε Κρόνο για να πάρεις αποστάσεις, Ποσειδώνα για να διαλύσεις "άφες ημιν τα ὀφειλήματα ημων"  και Δία για να κοιτάξεις μπροστά " τον άρτον ημών τον επιούσιον"  Το γενέθλιο αποτύπωμα σου είναι σούπερ καρμικό - νταρμικό όχι μόνο λόγω Δεσμών...άλλα έχεις μόνο ένα, μόνο ένα αλλά πανίσχυρο καταλύτη, ό,τι κι αν κάνεις  όλο το χρόνο, μήνα, μέρα, μοίρα είναι απολύτως, απολύτως, απολύτως απαραίτητο  να προσανατολίζεται στον Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους ή/και στην αντισκιά  του 16η-18η Καρκίνου.  Αν παρατηρήσεις τον γενέθλιο χάρτη σου, όλα τα σώματα  είναι στο ένα ημισφαίριο, μόνο ο Βόρειος Δεσμός  στους Διδύμους είναι  στο άλλο ημισφαίριο  είναι ο καταλύτης της  ενέργειας όλων των άλλων!  Ο Βόρειος Δεσμός Μικρή μου Υδροχόα  είναι η πυξίδα σου, είναι το φυλαχτό σου : )
Εικόνα ζωδίου
Roxy
04 Δεκ 2017 | 12:18
Ένα βηματάκι έχει γίνει κι αυτό είναι όντως κορυφαίο! Δεκέμβρης 2014 ήταν το τέλος του Κρόνου στον Σκορπιό. Οι φόβοι είναι οι ίδιοι δυστυχώς, αλλά αυτή τη φορά δεν θα τρέξω να κρυφτώ στη γνώριμη, ψεύτικη ασφάλεια. Έχω φτιάξει νέο κέλυφος, δικό μου! Τώρα περιμένω τα πυρά του Άρη στον Σκορπιό για να το δοκιμάσω χιχι!
Εικόνα ζωδίου
ελενα
04 Δεκ 2017 | 11:03
Καλημέρα κορίτσια! Roxy, το τέλος του 2014 ήταν για μένα το ναδίρ μου, μα ταυτόχρονα και η αρχή της αναγέννησης! Δες που ήσουν και που έχεις φτάσει, τι φοβόσουν κι αν έχει υπόσταση στην ενήλικη ζωή που προσπαθείς/προσπαθούμε να κατακτήσουμε...εύχομαι να δεις έστω και ένα μικρό βηματάκι...είναι πολύτιμο! κιπ γκοινγκ!!! https://www.youtube.com/watch?v=hkjp-SpOW_U
Εικόνα ζωδίου
Roxy
04 Δεκ 2017 | 09:59
Πολύτιμες εξηγήσεις, δεν ήταν πολύ εύκολη μέρα. Αναμνήσεις και φόβοι Δεκέμβρη 2014. Φέτος ελπίζω να τα πάω καλύτερα στις συμπαντικές εξετάσεις που έρχονται. Καλημέρα!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
03 Δεκ 2017 | 10:28
ααα...ξέχασα να αναφερθώ στον κρυφό άσο εξέλιξης της Πανσελήνου... αντισκιά Δεσμών  στην 11η - 13η Ταύρου Σκορπιού ;)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
03 Δεκ 2017 | 10:09
Το μαθηματικό θέμα της Πανσελήνου είναι πως μετά από μια Νέα Σελήνη 30 μοίρες πίσω (προετοιμασία) από τον Κρόνο ( πραγματοποίηση, δομή) και σε χιαστί με Ουρανό ( αλλαγή) δηλ. προετοιμασία πραγματοποίησης δομικών αλλαγών, ακολουθεί μια σούπερ Πανσέληνος με τον Ήλιο στον Τοξότη 30 μοίρες μπροστά  από τον Δία  ( η βαθιά πίστη στον εαυτό μας, στα χαρίσματα μας  στο πρώτο στάδιο ωρίμανσης) και Σελήνη  στους Διδύμους σε τετράγωνο με Ποσειδώνα  στους Ιχθύς ( συν χώρεση υπό την έννοια την κατανόησης πως όλοι χωράμε σ αυτό το σύμπαν και οι μεν και οι δε, πως μέσα μας ενυπάρχει ο μεν και ο δε)   . Η Πανσέληνος συμβαίνει στους Δεσμούς του Ουρανού αλλά και στην αντισκιά του Πλούτωνα  (συνειδητοποιούμε ποια περιττά βάρη είναι αναγκαίο να αποβάλλουμε ώστε να υποδεχτούμε το νέο) ο Ήλιος αμέσως μετά θα βρεθεί σε παραλληλία με  Κρόνο ( ένα καλό check point της προετοιμασίας και επαφής με το απτό) για να οδηγηθούμε σε  14 μέρες σε μια Νέα Σελήνη  σε σύνοδο με γαλαξιακό κέντρο, την πηγή ενέργειας όλων των Ήλιων του γαλαξία μας,  που πάλι το θέμα της θα είναι Κρόνος Ουρανός μόνο που η προετοιμασία θα έχει ολοκληρωθεί και στην σύνοδο Ήλιου Κρόνου στην μηδενική του Αιγόκερω το σύνθημα  είναι  ένα "Έσο Ετοιμος" ...όλα αυτά τα γράφω   για να ξορκίσω τον φόβο και τρόμο που κυριαρχεί περί αδιεξόδων για την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω και δείξω πως υπάρχουν ανοιχτά μονοπάτια, υπάρχει συνέχεια, δεν θα φυτεύτει μια νύχτα χωρίς  φεγγάρι ο Κρόνος στα όρη και τα βουνά του Αιγόκερω! Σε όσους πανικοβάλλονται θα πω πως Αιγόκερως είναι μεν κατσάβραχα αλλά ο  Αιγόκερως δεν είναι άγονος, ο Αιγόκερως συμβολίζει την Αμάλθεια, είναι η αναγκαία απέριττη βιωσιμότητα. Το αδύναμο μωρό Δίας δεν ανατράφηκε στα πλούσια  λιβάδια του Ταύρου αλλά βρήκε καταφύγιο στα όρη και τα βουνά, εκεί η Αμάλθεια  τον φρόντισε με τα απολύτως απαραίτητα (μέλι και γάλα) ώστε να ανδρωθεί και να νικήσει το παλιό, το σάπιο... ο Δίας δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του  εξύψωσε την ταπεινή κατσικούλα στο πιο ψηλό σημείο του ζωδιακού. Λιτά και απέριττα λοιπόν!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
03 Δεκ 2017 | 08:53
Η αλήθεια είναι πως κάθε πλάσμα είναι προικισμένο με  μια χούφτα αστερόσκονη αφού το σύμπαν διαθέτει απεριόριστη για όλα τα δημιουργήματά του. Το θέμα είναι να διαθέτουμε την πνευματικότητα και ταπεινοφροσύνη ώστε  να συνειδητοποιούμε την δική μας μοναδική προίκα, χάρισμα,  λάμψη χωρίς να πέφτουμε στην παγίδα  να συγκρίνουμε,  υποτιμούμε ή υπερεκτιμούμε  την εξίσου μοναδική λάμψη των άλλων. Αυτό είναι ένα από τα αστρικά θέματα της Πανσελήνου αφού η Σελήνη φωτίζει τον Ωρίωνα, δημιούργημα χμ του Δία και χμ του    Ποσειδώνα, τον ρωμαλέο κυνηγό που τελικά η προκλητική του καυχησιολογία  ήταν η αιτία ώστε να δεχτεί από λάθος το θανάσιμο βέλος της καλύτερης του φίλης. Χαίρομαι πολύ  που η Μικρή Roxy συνειδητοποιεί την αστεράτη προίκα της χωρίς να πέφτει στην παγίδα της σύγκρισης και υπερπροβολής :)  Το εξίσου σημαντικό θέμα είναι οτι αυτή η σούπερ Πανσέληνος, δηλ. πολύ κοντά στο περίγειο, φωτίζει τον άξονα των βασιλικών αστέρων Aldebaran και Antares και ιδιαίτερα εξόχως τον Aldebaran αφού λίγο πριν την ωρίμανση της η Σελήνη θα βρεθεί σε σύνοδο και παραλληλία με τον βασιλικό αστέρα Aldebaran, το μάτι του αστρικού Ταύρου, το τρίτο μας μάτι. Η αλήθεια είναι πως το βλέμμα μας, τα μάτια μας προδίδουν αλλά και κατευθύνουν την σκέψη μας. Δεν χρειάζεται όμως να είναι κάποιος σούπερ ντούπερ γκουρού για να καθαρίσει τις σκέψεις του και αποκτήσει βαθιά πνευματική διαύγεια ( Δίας στον Σκορπιό, Ποσειδώνας στους Ιχθύς, Ερμής σχεδόν στάσιμος στην 29η του Τοξότη εκτός ορίων Ήλιου) αρκεί να χρησιμοποιήσει τα δάχτυλά του ώστε να ξεμπλοκάρει το σημείο, αρκεί να πειθαρχήσει το βλέμμα του ώστε να μην ξεφεύγει αριστερά και δεξιά ( παρελθόν, μέλλον, ψεματάκια, φαντασιοπληξίες ) και εστιάσει στο παρόν ( στο κέντρο, στην εστία ανάμεσα στα μάτια) .
Εικόνα ζωδίου
Roxy
02 Δεκ 2017 | 16:26
Είναι περίεργο, πολλοί με έχουν αποκαλέσει έτσι χαϊδευτικά και μάλιστα σε διάφορα contexts, χωρίς όμως εγώ να αισθάνομαι καθόλου πριγκίπισσα. Μάλλον Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, το άλλο παραμύθι-φετίχ μου :-) σε ευχαριστώ πάντως τόσο πολύ για αυτά που λες και για τον τρόπο που τα λες! Οι δεσμοί έρχονται καταπάνω μου, ο Άρης στον σκορπιό επίσης. Ο Πλούτωνας επιτέλους φεύγει, όπως είχες πει. Τώρα ησυχία και προετοιμασία για τις επόμενες προκλήσεις!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
02 Δεκ 2017 | 08:18
Ο γενέθλιος Βόρειος Δεσμός 12η -14η των Διδύμων είναι ο μοναδικός και κρίσιμος καταλύτης όλων των χαρισμάτων σου. Αν τοποθετούσαμε μια πυξίδα - φυλαχτό κάτω από το μαξιλάρι της Μικρής Υδροχόας, με Σελήνη στους Ιχθύς σε τετράγωνο με Δεσμούς, Ν. Δεσμό σε σύνοδο με Ουρανό αλλά και Δεσμούς παράλληλους με γεν Ουρανό και Ποσειδωνά,  πώς θα μπορούσε αυτό το  φυλαχτό να ήταν κάτι πιο πολύτιμο, πιο μονάκριβο από τον Μικρό Πρίγκιπα ;)
Εικόνα ζωδίου
Roxy
02 Δεκ 2017 | 00:22
Τι ωραία! Αγαπώ μικρό πρίγκιπα και κυρίως τούτη τη φράση: "είναι ο χρόνος που έχασες για το τριαντάφυλλό σου που κάνει το τριαντάφυλλό σου σημαντικό". Προς το παρόν πάντως χαλαρή είμαι. Πέρισυ είχα χάσει την μπάλα στην πανσέληνο του Δεκεμβρίου, αλλά φέτος είμαι προετοιμασμένη!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
01 Δεκ 2017 | 20:35
Μικρή είναι φυσιολογικό να πιέζεσαι.  Αφιερωμένο στην Μικρή  Roxy ; ) https://youtu.be/RKzeXh0zCro
Εικόνα ζωδίου
Roxy
01 Δεκ 2017 | 14:26
Πανσέληνος σε σύνοδο με δεσμούς μου και τετράγωνο με σελήνη μου!!! Keep calm and stay aquarius :-) καλό μήνααα
Θεσεις πλανητων