Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



05
Οκτ
Η καταλληλη κινηση τη σωστη στιγμη
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Κριό και η αντίθεση με το Δία από το Ζυγό την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου σηματοδοτεί μία ακόμα έντονη ημέρα για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) χωρίς απαραίτητο σχέδιο και πλάνο, αλλά με έντονες διακυμάνσεις της διάθεσης και αποφασιστικότητας. 

Η ατομική βούληση και προσωπική προσπάθεια φαίνεται να θέλουν να επιβληθούν απέναντι σε κανόνες και νόμους που μπορεί και να θεωρούνται άδικοι και καταπιεστικοί. Κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες φαίνεται να δοκιμάζουν τις αντοχές τους απέναντι στη φθορά του χρόνου, ενώ κάποιες νέες συμμαχίες μπορεί να αντιλαμβάνονται πως οι όροι δεν έχουν ακόμα τεθεί, με αποτέλεσμα το έδαφος να είναι ακόμα ασταθές. Η ανάγκη για κάλυψη της προσωπικής ματαιοδοξίας μπορεί να οδηγήσει σε εκφράσεις και δράσεις που θα φοβίσουν άτομα που δεν είναι μαθημένα και εξοικειωμένα με τις αναπάντεχες εκρήξεις και τις απροσδόκητες αλλαγές. 

Από την άλλη όμως πλευρά, δοκιμάζοντας  να είσαι ο εαυτός σου, μπορεί να γοητεύσεις κάποια πρόσωπα που δε φανταζόσουν πως θα  μπορούσες να συναντήσεις και συναναστραφείς μαζί τους, με αποτέλεσμα να μπαίνεις σε ευρύτερους κοινωνικούς κύκλους που μπορεί να είναι άγνωστοι προς εσένα. Η ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική έκφραση και τη διατήρηση κάποιων κανόνων ισορροπίας είναι μεγάλο θέμα σε μία τέτοια προοπτική, οπότε προσπάθησε να διαβάσεις καλά τις προθέσεις της άλλης πλευράς. Δε χρειάζεται να καταπιεστείς απαραίτητα, αλλά καλό θα ήταν να έχεις κατά νου πως δεν μπορείς και να καταπιέσεις το άλλο άτομο ώστε να λειτουργήσει σύμφωνα με τις δικές σου διαθέσεις και προθέσεις. Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι μετρημένες, αλλά και αποφασιστικές τη στιγμή που αναγνωρίζεις πως μπορείς να σπάσεις τείχη που μοιάζουν με χάρτινο περιτύλιγμα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων