Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



09
Οκτ
Θορυβος η απομονωση;
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Άρη από την Παρθένο την Τρίτη 10 Οκτωβρίου θα φέρει μία μικρή αναστάτωση στο μυαλό, αφού μοιάζει να κινεί διαδικασίες με πολύ διαφορετική ταχύτητα από αυτή που υπήρχε μέχρι σήμερα. 

Η ταχύτητα στη σκέψη δε σημαίνει πως ακολουθείται από ταχύτητα στη δράση και αντίστροφα, αφού μυαλό και σώμα μοιάζουν να θέλουν να αναλάβουν το τιμόνι στα χέρια τους, χωρίς αυτό να είναι εφικτό την ίδια χρονική στιγμή. Η εντολή του μυαλού μπορεί να μοιάζει αντίθετη σε σχέση με τη διάθεση του σώματος, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σκηνές δράσης που μπορούν να χαρακτηριστούν σχεδόν κωμικές. Την ίδια στιγμή, το μυαλό μπορεί να στέλνει πληροφορίες με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα οι λέξεις να μπερδεύονται και να χάνεται το νόημα της φράσης. 

Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν την ίδια στιγμή που ο Δίας θα περάσει στο Σκορπιό και θα τονίσει  την ανάγκη να εμβαθύνει η σκέψη, να δυναμώσει το ένστικτο, να ακουστεί η διαίσθηση. Όταν λοιπόν το μυαλό και το σώμα αντιμάχονται, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει πως το ασυνείδητο κομμάτι της προσωπικότητας ξεκινά να δείχνει τα δόντια του, να τονίζει την ικανότητα του να οδηγήσει τις εξελίξεις ανεξάρτητα από τη διαμάχη μυαλού και σώματος. Προσπαθώντας λοιπόν να ακούσεις αυτά που δε λέγονται, να παρατηρήσεις αυτά που κρύβονται, να αισθανθείς αυτά που αιωρούνται, θα αντιληφθείς πως δε χρειάζεται να δίνεις μάχη ανάμεσα σε σώμα και μυαλό, αλλά να ακούς τη φωνή μέσα σου που δίνει τη λύση.

8 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Roxy
11 Οκτ 2017 | 16:48
Σ’ ευχαριστώ για τις εξηγήσεις! Για τα περί διαφοροποίησης, συμφωνούμε απόλυτα (αν και δεν αμφέβαλλα στιγμή :) Αν καταλαβαίνω καλά λοιπόν, ως Υδροχόος της 15ης, με περιμένει ο Ποσειδώνας με ανοιχτές αγκάλες και αρχίζω να ξεμπερδεύω με Πλούτωνα (ουφ), τον οποίο όχι απλώς αφουγκράστηκα, αλλά ένιωσα στο πετσί μου την τελευταία διετία. Η διαίσθηση που λες μια χαρά με οδήγησε μέχρι τώρα, δεν έχω παράπονο, μα τον τελευταίο καιρό, ίσως και εξαιτίας όλων όσων έβγαλε ο Πλούτωνας, είναι σαν να έχει χαλάσει. Θα περιμένω τις όψεις των Δεσμών μήπως και βγει άκρη. Για άλλη μία φορά, ανέφερες τη λέξη-κλειδί: εξάχνωση. Αυτό προσπαθώ να κάνω, eternal sunshine of a spotless mind, όμως δεν ξέρω αν γίνεται. Φιλιά και μη μας ξεχνάς στην απτή σου πραγματικότητα!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
11 Οκτ 2017 | 15:27
Υδροχόος : έχει μπροστά του τον Ποσειδώνα, μαζί του έχουν τελειώσει οι Υδροχόοι  ως 10η μοίρα  έχει πίσω του τον Πλούτωνα που τον αφουγκράζονται Υδροχόοι 16ης -24ης μοίρας (λόγω μη κανονικής τροχιάς) και Ν. Δεσμός που αυτήν την περίοδο παίζει 19η -23η Υδροχόου αλλά και 7η-11η.  Κάπως έτσι εντοπίζεται το θέμα  σου ως προς τη γενέθλια θέση Ήλιου. Ανέφερες τη λέξη έκρηξη , ο Υδροχόος είναι εκρηκτικός - Ουρανός, είναι ρηξικέλευθος, είναι όμως και αυθεντικός, πρωτότυπος, καινοτόμος, ανθρωπιστής, προσωπικά ξεχωρίζω δύο ανώτερες εκφάνσεις του, την εξαιρετική ευστροφία του και την πραγματικά ρηξικέλευθη διαίσθηση με την οποία συνδέεται με τους άλλους, πραγματικά εκπληκτική κι ας του χρεώνουν  ότι δήθεν είναι αποστασιοποιημένος κτλ. Ο Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο είναι αυτό που θα έλεγα εξάχνωση...κάτι να εξαυλωθεί  μπαμ μπαμ..σαν να μην συνέβη ποτέ...χωρίς να αφήσει τίποτε πίσω ούτε δείγμα, ούτε μια ανάμνηση...δούλεψε το με Σελήνη σε σύνοδο,  τετράγωνο,  τρίγωνο με Δεσμούς σου και διερχόμενους Δεσμούς και θα αρχίσεις να "ανοίγεις" την εκρηκτική διαίσθησή σου, θα αισθάνεσαι όλο και πιο σίγουρη για τη λύση : )
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
11 Οκτ 2017 | 15:25
...στο θέμα σου τώρα... Αρχικά θα σου πω πως η αντισκιά του Σκορπιού είναι  ο Υδροχόος δηλ γνωρίζεστε είστε αδελφάκια,  οπότε κούλαρε!   Εν συνεχεία, πρέπει να εντοπίσουμε το θέμα to the point  και πώς θα βοηθηθείς από το Δία για την λύση : παρένθεση πριν ξεκινήσουμε την ιχνηλασία ( αρχή "θέματος" - τέλος "θέματος" - αρχή νέου "θέματος"  συνέχεια...είσοδος - έξοδος - είσοδος , άδειασμα - γέμισμα- άδειασμα κοκ ροή,  κύκλος...οκ? θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω απλά κάτι πολύπλοκο μέχρι εκεί που δεν θα σε μπερδέψω όμως είναι πολύπλοκο. Ίσως έχεις ακούσει την ιστορία του γιόγκι με το φλυτζάνι τσάι,  για να γεμίσεις το φλυτζάνι με ένα  νέο ρόφημα πρέπει αυτό να είναι άδειο, το γεμίζεις, το αδειάζεις, το ξαναγεμίζεις κοκ...αστρολογικά αυτό μεταφράζεται στον ρόλο 1ου 12ου οίκου- αναλύεται σ όλους τους οίκους αλλά εδώ είναι το πολύπλοκο που δεν θα αναλύσω γιατί θα σε μπερδέψω. Ας μείνουμε στον 1ο 12ο που σε αφορά, τα πράματα αδειάζουν - γεμίζουν, τελειώνουν αρχίζουν όταν εμπλέκονται δύο από τις τρεις ακμές : αρχή δωδεκάτου, αρχή πρώτου, τέλος πρώτου - φυσικά επαναλαμβάνω πως δεν είναι τόσο απλό) κλείνω παρένθεση.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
11 Οκτ 2017 | 15:24
Γλυκό μου κοριτσάκι σαφώς δεν εναντιώνομαι  στη διαφοροποίηση. Τα σεξουαλικά διαφοροποιημένα άτομα είναι άτομα με super ευαίσθητες συμπαντικές χορδές με απύθμενο συναισθηματικό βάθος γι αυτό και αντιδρούν σωματοποιώντας τον εκφυλισμό προς την πλαστικοποίηση των ψυχικών/ φυσιολογικών λειτουργιών που προσβλέπουν  φαρμακοβιομηχανίες και εταιρίες τροφίμων.  Σε άλλες ομάδες ατόμων εξωτερικεύεται διαφορετικά, όπως ανέπαφο συναισθηματικά,  καθαρά υλιστικό σεξ (huuh  α η δ ί α   σίχαμα), asexuality ( τα είχε πει ο προφήτης Όργουελ), παιδοφιλία, σύγχυση υπαρξιακή (παραθρησκεία), καθαρά πλαστικό σεξ όπως τον Ιάπωνα που παντρεύτηκε μια κούκλα του σεξ  κτλ. Όλα αυτά είναι σημεία των καιρών, άνθρωποι άχρωμοι, άοσμοι, πανομοιότυποι, σε σύγχυση  που  παραδίδουν αμαχητί την ελευθερία βούλησης τους. Αλλά  για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αν είχα να επιλέξω ερωτικά ανάμεσα σε έναν gay κι ένα όρθιο μοσχάρι, θα επέλεγα τον gay 100+++ φορές.
Εικόνα ζωδίου
Roxy
11 Οκτ 2017 | 12:31
Τώρα που το λες, το timing του συγκεκριμένου θέματος ήταν εντυπωσιακό. Παρ’ όλα αυτά, και άσχετα με τις απόψεις του καθενός, το νομοσχέδιο έχει να κάνει με τη νομική αναγνώριση της αλλαγής φύλου και όχι με τη χειρουργική. Ακόμα κι έτσι βέβαια πιστεύω ότι είναι λίγο νωρίς τα 15, αλλά ο εθνικός γραβατάκιας ξέρει τι κάνει για να αποπροσανατολίσει τα πλήθη… Σε προσωπικό επίπεδο, με τρομάζουν λίγο αυτά που λες, ακριβώς επειδή διαισθάνομαι την αλήθεια τους. Το ερώτημα και η αγωνία μου αυτές τις μέρες είναι πώς να αποφύγω την έκρηξη από την ένταση που έχει συσσωρευτεί όταν ο Σκορπιός θα δώσει το έναυσμα. Συμβουλές δεκτές...
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
10 Οκτ 2017 | 20:49
* πολλιιιηηη
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
10 Οκτ 2017 | 17:48
σημείωση: ΠΡΟΣΟΧΗ μέχρι να περάσει καθαρά το μέσον του Σκορπιού, +- 2 μοίρες λόγω ζωδίου, εκεί είναι το περήλιο, αφήλιο του κυβερνήτη Πλούτωνα που λόγω όψεων θα ξεβράσει πολύ βρόμα...προσοχή.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
10 Οκτ 2017 | 17:44
...και που λέτε σήμερα με τον Ήλιο στην αντισκιά του Ποσειδώνα και την είσοδο του γεωκεντρικού  Δία στον Σκορπιό έχουμε την νομιμοποίηση του ευνουχισμού... το χμμ "δωράκι" που λέγαμε... αναπόφευκτο θα έλεγα και φυσικό επακόλουθο των αφύσικων ορμονών που αλόγιστα καταβροχθίζουμε καθημερινά στο πιάτο μας  βασανισμένων, σφαγιασμένων ζώων (Ταύρος) και κληροδοτούμε στα παιδιά μας. Αξίζει να σημειωθεί πως η κόντρα αντισκιά του Δία στην μηδενική του Σκορπιού βλέπει τον γενέθλιο Άρη στην Παρθένο του νομοθέτη, εθνικού   γραβατάκια. Κατά τα άλλα η φωνή μέσα μου βροντοφωνάζει πολύ  καλώς δεν μάσησα στην γκλαμουριά και το περιτύλιγμα που μπορεί σε κάποιους να ταιριάζει, σε μένα ΟΧΙ, η προσήλωση, η άσβεστη δίψα για βαθιά γνώση είναι το Α και  Ω με Δία στον Σκορπιό οτιδήποτε άλλο total zero...εεε...να εξωτερικεύσω και λίγο σκορπιουδάκι μιας και το απαιτούν οι περιστάσεις...Κορίτσια και αγόρια,  καλά μου φιλαράκια, με το καλό να μας μπει :ΡΡΡ This is madness  This  is  S c o r p i o  https://youtu.be/-qR0Uke2XNI  : )))
Θεσεις πλανητων