Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ03
Νοε
Απροκαλυπτα
Από signingstar

Πόσο άραγε διαρκεί ένα συναισθηματικό σοκ; Μπορεί να σε παγώσει για περισσότερο από μερικά λεπτά; Μπορεί να σε κάνει να ανεβάσεις τους ερωτικούς σου παλμούς σε ακραία νούμερα περισσότερο από όσο διαρκεί το φιλί; Υπάρχει άραγε χρόνος και νόμος στο συναίσθημα που αποφασίζει να σου φορέσει η καρδιά σου, αγνοώντας τις παραινέσεις του μυαλού;

Η αλήθεια είναι πως το μυαλό είναι σε θέση να ορίσει αυτά που θα σου επιτρέψει να πεις, να εκφράσεις, να δείξεις, να κάνεις, να εμφανίσεις. Μπορεί ακόμα και να διαστρεβλώσει αυτά που ακούς, να αλλάξει τη σειρά των λέξεων που αποφασίζει να οδηγήσει μέχρι το στόμα σου με αποτέλεσμα να βγει ένα αποτέλεσμα που είναι πιθανό να μην έχει καμία ταύτιση με την αλήθεια. Το μυαλό μπορεί να εξηγεί κατά βούληση, αφού διαθέτει μία ευρεία γκάμα από εικόνες και παραστάσεις τις οποίες και μπορεί να ανασύρει ανά πάσα χρονική στιγμή και με όποια σειρά θελήσει, με στόχο να προστατέψει την καρδιά από την πληροφορία ή τον ήχο που θα φτάσει σε αυτή. 

Υπάρχει όμως και το σώμα. Υπάρχει αυτός ο αδιαμφισβήτητος μάρτυρας  της διάθεσης σου, που δεν μπορεί να διαστρεβλώσει τις ανάγκες και επιθυμίες του, αφού μπορεί να κινείται και έξω από τις συντεταγμένες που ορίζει το μυαλό. Αυτό το σώμα που είναι σε θέση να λαμβάνει θέσεις που αποδεικνύουν την αλήθεια, αρκεί κάποιος/α να μπορεί να παρατηρήσει προσεκτικά και να αντιληφθεί τα λόγια που εκφράζει χωρίς να ακούγονται. Το σώμα συνδέεται άμεσα με την καρδιά και είναι σε θέση να πάρουν την πρωτοκαθεδρία από το μυαλό, αρκεί να μπορούν να το ναρκώσουν χωρίς να το έχουν προϊδεάσει. 

Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου στη 12η  μοίρα του Ταύρου. Το σώμα, η καρδιά, οι αισθήσεις αποφασίζουν να μιλήσουν χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις το στόμα σου, βγάζοντας μία κραυγή που μπορεί να ακουστεί μέχρι τα αυτιά που θέλεις αλλά και τρομάζεις μήπως και φτάσει. Μην παλέψεις να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είσαι, αφού θα μοιάζεις τουλάχιστον ανόητος/η προσπαθώντας να χωρέσεις μέσα σε ένα πλαίσιο έκφρασης που δε σε καλύπτει. Οι αισθήσεις σου αναλαμβάνουν δράση και είναι πλέον αδύνατο να χωρέσουν σε καλούπια  λέξεων που δεν τις ρώτησαν αν ταιριάζουν με το χρώμα και τον ήχο που συνοδεύει την επέλαση τους. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
03 Νοε 2017 | 17:32
Αφιερωμένο στα ψεματάκια του Ποσειδωνούκου μου ! https://youtu.be/nanUHZtxJY4
Θεσεις πλανητων