Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ06
Νοε
Με εναλλαγες διαθεσης
Από signingstar

Το πρώτο μισό της Τρίτης 7 Νοεμβρίου μοιάζει με μία δύσκολη αποστολή για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, αφού η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Τοξότη προσπαθεί να οδηγήσει σε ανακάλυψη τρόπων ισορροπίας  πάνω σε κανόνες και νόμους που μπορούν να σπάσουν χωρίς όμως να είναι σαφής η αντίποινα ή το πρόστιμο. 

Μπορεί να θελήσεις να μιλήσεις με έναν τρόπο που ξαφνιάζει ή τρομάζει κάποιους, να αναζητήσεις λεκτικές συνδέσεις με πρόσωπα που δεν  είναι διατεθειμένα να σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να εξηγήσεις τη σκέψη σου, να έχεις να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που δε δικαιολογούν το λάθος. Η αποφυγή της επαφής με την πραγματικότητα δεν είναι καλή επιλογή, αφού φαίνεται να δημιουργεί μεγαλύτερη απόσταση από άτομα που μπορούν να παίξουν ένα ουσιαστικό ρόλο στη δημόσια εικόνα σου. Αντίθετα, αν επιλέγεις να μαθητεύσεις δίπλα σε πρόσωπα με εμπειρία, τότε σίγουρα κερδίζεις κάποιους πόντους εκτίμησης στη συνείδηση τους. 

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο μετά το μεσημέρι και το ευνοϊκό τρίγωνο με την Αφροδίτη και το Δία από το Σκορπιό φαίνεται να προσφέρουν την ευκαιρία για να πέσουν οι τόνοι και να μιλήσει το συναίσθημα. Το μυαλό μπορεί να κάνει ένα βήμα προς τα πίσω και να προσφέρει την πρωτοκαθεδρία στην καρδιά και την ψυχή που αναζητούν τον τρόπο για να ακουστούν με στόχο να νιώσουν πληρότητα και ασφάλεια. Η επαφή με πρόσωπα που συνεννοείστε χωρίς να μιλάτε και νιώθετε το ίδιο χωρίς να μπορείτε να το εξηγήσετε είναι μία μαγική στιγμή, αφού λειτουργεί σαν τον αερόσακο ασφαλείας. Τόλμησε να αγγίξεις σωματικά και συναισθηματικά την άλλη πλευρά και θα νιώσεις μία συναισθηματική πληρότητα που δύσκολα εξηγείται. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων