Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ07
Νοε
Μαχη συνειδησης
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Άρη από το Ζυγό στο ξεκίνημα της ημέρας και η αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω προς το τέλος της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου φαίνεται να δηλώνουν πως είναι δύσκολο να παραμένεις ψύχραιμος/η απέναντι στις προκλήσεις ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, αλλά οφείλεις να δοκιμάσεις τα όρια της προσωπικής σου αυτοεκτίμησης. 

Μία έντονη κυκλοθυμική τάση που έχει να κάνει με τις ισορροπίες που καλείσαι να διατηρήσεις όσον  αφορά την έννοια του χρόνου και της προτεραιότητας θα σε κάνει να ανυπομονείς για κάτι που αργεί να γίνει και να καθυστερείς κάτι που θα μπορούσε να λάβει χώρα πολύ πιο σύντομα από όσο πιστεύεις. Θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ισορροπία σε συνομιλίες που είναι εύκολο να παρεκτραπούν, ακόμα και αν  πρέπει να θέσεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ικανοποίηση και το ιδιωτικό σου όφελος. Την ίδια όμως στιγμή θα αντιμετωπίσεις και ανθρώπους που δεν είναι διατεθειμένοι να σου χαριστούν, με αποτέλεσμα να προκύπτουν εντάσεις τις οποίες δεν μπορείς να σβήσεις τόσο εύκολα. 

Ίσως πάλι  να νιώσεις τάσεις μοναξιάς κατά τη διάρκεια της ημέρας, να αισθανθείς πως θέλεις να απομονωθείς και να εξαφανιστείς από άτομα που λειτουργούν με τη λογική και όχι το συναίσθημα, για να δοκιμάσεις τις δεσμεύσεις τους. Θα δώσεις την εσωτερική σου μάχη, θα παλέψεις ώστε να αντισταθείς στο να κάνεις την πρώτη κίνηση, αλλά στο τέλος της ημέρας θα γνωρίζεις πως μπορείς να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου. Μπορεί να νιώσεις πως παλεύεις με τον εαυτό σου, αλλά είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσεις πως δίνεις μία μάχη που θα βγάλει μόνο κερδισμένο/η και όχι ηττημένο/η.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων