Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html28
Φεβ
Πανσεληνος 2/3/2018
Από signingstar

Η Πανσέληνος στις 2 Μαρτίου στην 11η μοίρα της Παρθένου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω φαίνεται να επηρεάζει έντονα του εκπροσώπους των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η λογική και το συναίσθημα θα βρεθούν αντίπαλοι σε ένα τερέν μίας σχέσης που πρέπει να κάνει βήματα προς την ενηλικίωση της. Η εξιδανίκευση της κατάστασης μπορεί να προκαλεί προβλήματα στη μία πλευρά, αφού ξοδεύεται χρόνος και παράλληλα δεν υπάρχει και κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Από την άλλη βέβαια, η υπερβολική χρήση της λογικής μπορείς να στεγνώνει τη σχέση από συναισθήματα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τριβές ανάμεσα στα δύο μέλη που δείχνουν πως υπάρχουν νεύρα που δύσκολα εκτονώνονται.

Η συγκεκριμένη όμως Πανσέληνος μπορεί να φέρει και εξελίξεις επαγγελματικού περιεχομένου, αφού πρέπει να μπει μία υπογραφή σε ένα συμβόλαιο που μπορεί όμως να έχει δύο σκέλη. Δείξε αποφασιστικότητα σχετικά με την επιλογή που κάνεις και φρόντισε να αποφύγεις να δείξεις αδυναμία έκφρασης προσωπικής άποψης. Χρειάζεται να πείσεις πως μπορείς να υποστηρίξεις τις σκέψεις σου και όχι να θελήσεις να ρίξεις τις ευθύνες των αποφάσεων στην άλλη πλευρά.

Κριός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να δημιουργεί τεράστιες ανάγκες στον τομέα της εργασίας ή της καθημερινότητας σου σχετικά με την αλλαγή της ροής αυτής με στόχο να νιώσεις περισσότερο χαρούμενος/η. Μπορεί να μη χωράς μέσα στο επαγγελματικό σου πλαίσιο και να εξιδανικεύεις κάποιες νέες προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια σου. Μπορεί πάλι να προκύπτει μία αλλαγή που σε κάνει να θεωρείς πως αποκτάς μεγαλύτερο πεδίο δράσης. Μπορεί όμως να αντιλαμβάνεσαι πως το σώμα σου στέλνει σινιάλα σχετικά με τη δυσλειτουργία του μυαλού ή της καρδιάς και να πρέπει να κάνεις κινήσεις που αλλάζουν την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σου. Φρόντισε να ακούσεις το σώμα σου γιατί στέλνει σημάδια που δεν μπορείς να αγνοήσεις, αφού σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί να νοσήσεις.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να επιλύσεις θέματα που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή ή στη σχέση σου με άτομα του φιλικού κύκλου, μέσω από συζητήσεις που είναι καιρός να λάβουν χώρα. Δε θα χρειαστεί όμως να επιμείνεις έντονα στην προσωπική σου γνώμη, να πιέσεις την άλλη πλευρά να αποδεχτεί τα λεγόμενα σου, αλλά να παίξεις με τα αισθήματα της άλλης πλευράς που είναι ικανά να γεφυρώσουν χάσματα. Αν όμως αναγνωρίσεις συμπεριφορές που σε ξενίζουν, αν αντιληφθείς πως δεν υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης, τότε είναι καιρός να κόψεις κάποιους δεσμούς που αποτελούν άγκυρες στην προσωπική σου εξέλιξη.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις με άτομα που δεν έχετε εξηγήσει μεταξύ σας κάποια θέματα που σας προβληματίζουν. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ακούσεις αυτό που πραγματικά λέει η άλλη πλευρά, ακόμα και αν επιμένει σε ένα ζήτημα που μοιάζει να βαδίζει αντίθετα από τις δικές σου διαθέσεις. Αν προκύπτουν θέματα μετακόμισης ή επαγγελματικής μετακίνησης, τότε καλό θα ήταν να αποφύγεις να υπογράψεις κάτι που μοιάζει θολό πριν να ζητήσεις τη γνώμη πολύ κοντινών σου προσώπων που είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα μάτια σου. Αν πάλι βιάζεσαι να κινήσεις διαδικασίες και κάτι σου θολώνει το τοπίο, τότε δοκίμασε να αλλάξεις την οπτική σου και μπορεί η εικόνα να  καθαρίσει ως δια μαγείας. 

Καρκίνος

Η ευνοϊκή Πανσέληνος στην Παρθένο φαίνεται να θέτει σε εφαρμογή ένα ταξίδι, να σε βοηθά να βγεις από το καθημερινό σου πρόγραμμα και να καταφέρεις να δεις και πέρα από τις γνώριμες παραστάσεις της ζωής σου. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να σου προσθέτει κάποιες παραμέτρους που σε κάνουν να χάνεις την ικανότητα σου να αναλύεις τα πράγματα, να εκλογικεύεις και να φτάνεις σε συμπεράσματα. Σε μία τέτοια περίπτωση, προσπάθησε να ζητήσεις τη γνώμη ενός ατόμου που αντιλαμβάνεται τον τρόπο που σε βοηθά να ιεραρχείς και να θέτεις προτεραιότητες, γιατί διαφορετικά θα χαθείς σε λαβύρινθο χωρίς να υπάρχουν σημάδια για ύπαρξη εξόδου κινδύνου. 

Λέων

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των επαγγελματικών και οικονομικών σου με τρόπο που σε κάνει να χάνεις το μέτρο και τα πατήματα σου. Προσπάθησε να εκλογικεύσεις προτάσεις που δέχεσαι, να μετρήσεις πολύ καλά τις επενδύσεις που μοιάζει να θέλεις να θέσεις σε εφαρμογή, να αποφύγεις να ανοίξεις υπέρμετρα τα χαρτιά σου. Από την άλλη όμως πλευρά, έχεις την ευκαιρία να πουλήσεις κάτι που θέλεις να διώξεις και να βγεις κερδισμένος/η, οπότε τόλμησε να κάνεις μία τέτοια κίνηση ακόμα και αν υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με την πιθανότητα επιτυχίας της. 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θέλει προσοχή αφού μπορεί να πέσεις στην παγίδα της μη αντικειμενικής ματιάς απέναντι σε καταστάσεις που χρειάζονται επίλυση. Η εξιδανίκευση ενός ατόμου ή μίας πρότασης μπορεί να σε οδηγήσει σε επιλογές που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα με αποτέλεσμα να προσθέτεις εμπόδια και βάρη στη ζωή σου, την εποχή που δεν έχεις ανάγκη από τέτοια θέματα στη ζωή σου. Από την άλλη όμως πλευρά, έχεις την ευκαιρία να κοιτάξεις την πραγματικότητα και να διώξεις από τη ζωή σου περιστάσεις που σε κάνουν να θυματοποιείς επιθυμίες σου, να φυσήξεις μακριά καταστάσεις που δημιουργούν ασάφεια και αβεβαιότητα και να κρατήσεις ότι κατανοείς και κινείται βάσει πλάνου. Αντέχεις κάτι τέτοιο ή μήπως αναζητάς και τη μαγεία που μέχρι σήμερα δεν είχες; 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο ζητά από εσένα να ασχοληθείς σοβαρά με ζητήματα της γενικότερης υγείας σου και να διώξεις ότι είναι περιττό. Ξεκίνησε να ασχολείσαι με τον τρόπο που ιεραρχείς τις προτεραιότητες της καθημερινότητας σου, αφού μπορεί να ανακαλύψεις κάποιες συνήθειες που τη βαραίνουν χωρίς να υπάρχει λόγος. Μπορεί να αποφασίσεις να εντάξεις στη ζωή σου τον αθλητισμό, να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες, να αποφασίσεις να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν έχεις στα χέρια σου μία νέα επαγγελματική πρόταση, τότε φρόντισε να εστιάσεις στην ουσία αυτής και όχι στις υποσχέσεις που παρέχει χωρίς όμως να είναι βέβαιες.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία να γίνουν κάποιες σημαντικές ρυθμίσεις σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου, να γίνει μία συζήτηση σχετικά με το ρόλο σου μέσα σε ένα περιβάλλον που χρειάζεται αναδόμηση. Είναι πιθανό να υπάρξουν παρανοήσεις και να πρέπει να εξηγηθούν κάποια πράγματα, να χρειαστεί να συζητηθεί μία ισορροπία που είναι αρκετά επικίνδυνη αφού θυματοποιεί  μία από τις δύο πλευρές. Στον ερωτικό τομέα, προσπάθησε να δεις καθαρά ακόμα και  αν αυτό σημαίνει πως ζητάς τη γνώμη προσώπων που μπορούν να σου  μιλήσουν με τρόπο που θα τον ακούσεις και θα καταλάβεις την παγίδα που έχει στηθεί. Αν πάλι είσαι σε μία σοβαρή σχέση, τότε η απόκτηση ενός παιδιού είναι κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στην Παρθένο φαίνεται να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να υπάρξουν εξελίξεις στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα μετά από μία περίοδο τριών περίπου μηνών που κάποια πράγματα έχουν πλέον αλλάξει. Μοιάζεις έτοιμος/η να αναλάβεις νέους ρόλους, τους οποίους όμως θα πρέπει να ξεψαχνίσεις και να καταφέρεις να κρατήσεις στη ζωή σου με τρόπο που δε βαραίνουν τους ώμους σου. Αν πάλι χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τη λειτουργία της ομάδας μέσα στην οποία κινείσαι, τότε προσπάθησε να εξηγήσεις τις σκέψεις σου χωρίς να γίνεσαι απόλυτος/η, γιατί είναι αρκετά εύκολο να παρασυρθείς και να βγάλεις μία εικόνα ενός ατόμου που θεωρεί τους γύρω του υποδεέστερους, δημιουργώντας έτσι αντιπάθειες που δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στην Παρθένο αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να τολμήσεις μία απόδραση μακριά από ένα περιβάλλον που σε έχει εξουθενώσει, που έχει καταφέρει να σε κάνει να νιώθεις πως περιτριγυρίζεσαι από άτομα που χρειάζονται προσοχή αφού μπορεί να σε βλάψουν. Έχεις ανάγκη από τη συντροφιά προσώπων που συνεννοείστε χωρίς να μιλάτε, που συμβαδίζουν οι διαθέσεις και επιθυμίες σας. Αν πάλι χρειαστεί να ταξιδέψεις για επαγγελματικού σκοπούς, τότε προσπάθησε να βρεις το χρόνο να συνδυάσεις και την ξεκούραση σου, να δεις και ένα μέρος που δεν έχεις επισκεφτεί γιατί χρειάζεσαι νέες παραστάσεις.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο χρειάζεται προσοχή ως προς τον οικονομικό τομέα της ζωής σου, αφού μπορεί να εμπλέκεσαι σε επενδύσεις ή αγορές που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως είναι προς το συμφέρον σου. Φρόντισε να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου, να εξετάσεις αναλυτικά τα δεδομένα που παρατίθενται μπροστά σου και να ζητήσεις τη γνώμη ενός προσώπου που μπορείς να εμπιστευτείς. Στον ερωτικό τομέα μπορεί να υπάρξουν θέματα στη σχέση σου που έχουν να κάνουν με τη ροή της καθημερινότητας σας, με την αδυναμία επικοινωνίας και συνεννόησης αφού μπορεί να μη μιλάς την ίδια γλώσσα με την άλλη πλευρά. Προσπάθησε να ακούσεις όμως και την οπτική της, και τότε θα δεις πως το πρόβλημα είναι πολύ μικρό για να σε ανησυχεί υπέρμετρα.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος απέναντι σου φαίνεται να αποτελεί  μία καθοριστική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού καλείσαι να αφεθείς σε μία σχέση ή συνεργασία χωρίς όμως να είσαι σίγουρος/η για τις δικές σου προθέσεις. Αν υπάρχουν θέματα που σε ενοχλούν στη ζωή σου, που καταφέρνουν να σε οδηγούν σε αδιέξοδα, που σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως δεν μπορείς να βρεις τις λύσεις μόνος/η, τότε είναι η ώρα να εμπιστευτείς την άλλη πλευρά. Αν όμως η επιλογή αυτού του προσώπου σε έχει αναγκάσει να παραδεχτείς πως δε σε βοηθά να είσαι ο εαυτός σου, τότε συζήτησε το θέμα και μην προσπαθείς να βρεις μία λύση σε ένα πρόβλημα που ίσως να μην μπορεί να λυθεί χωρίς να υπάρξει ένας οριστικός χωρισμός ή παραίτηση.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων