Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html29
Μαρ
Πανσεληνος 31/3/2018
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 31ης Μαρτίου στο Ζυγό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η υποκειμενικότητα και η αντικειμενικότητα μάχονται μεταξύ τους και μπορεί να προκύπτουν ενδιαφέροντες διάλογοι που έχουν ως στόχο να αναδείξουν τις διαφορές μεταξύ ανθρώπων που βλέπουν τη ζωή μέσα από άλλη οπτική. Μία συζήτηση που θα ανοίξει, θα χρειαστεί να κουβαλά μαζί της τεράστια ποσά υπομονής και αντοχής, να είναι σε θέση να δεχτεί τις νουθεσίες και απόψεις ανθρώπων που βρίσκονται έξω από το χορό και μπορούν να κουβαλούν μία λογική που απουσιάζει. Μία σχέση μπορεί να κλυδωνιστεί αφού δε λέγονται όλα όσα εννοούνται, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε μία πορεία προς ένα ναρκοπέδιο που είναι αδύνατο να την αφήσει ανέπαφη και ανεπηρέαστη.

Η ανάγκη να τεθούν νέοι κανόνες και καινούργια όρια σε διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες είναι παρούσα και θα μπορούσε να κλυδωνίσει επικίνδυνα κάποιες συμφωνίες που έχουν γίνει. Απαιτείται ψυχραιμία και κρύο αίμα για να προχωρήσει αυτό που έχει υπογραφεί, αφού υπάρχει ένας υπαρκτός και μεγάλος κίνδυνος να προκύψουν διαφωνίες που δύσκολα θα γεφυρωθούν αυτή την περίοδο.

 

Κριός

Η Πανσέληνος απέναντι σου μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να ειπωθούν κάποια πράγματα που έχουν παραμείνει στο σκοτάδι τόσο καιρό, που δεν έχουν εξηγηθεί με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει κάποιες σκιές και ασάφειες. Θα χρειαστεί να ακούσεις την  άλλη πλευρά, να δώσεις προσοχή ακόμα και αν αυτά που λέγονται μπορεί να σου φαίνονται κάπως παράλογα, να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις κάποια δεδομένα που είναι πιθανό  να βγαίνουν εκτός πλαισίου της δικής σου λογικής. Αν πάλι υπάρχει μία επαγγελματική κρίση, τότε προσπάθησε να αντιληφθείς το δικό σου ρόλο ώστε να αποφύγεις να αναλάβεις ευθύνες που δε σου αναλογούν. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο Ζυγό δείχνει πως είναι καιρός να γίνει μία κουβέντα με άτομα που συνεργάζεσαι, με πρόσωπα που μπορεί να κινείστε στο ίδιο περιβάλλον αλλά αυτό δε σημαίνει πως κουβαλάτε όλοι την ίδια εικόνα των πραγμάτων γύρω σας. Είναι αρκετά πιθανό να χρειάζεται να γίνει ένας νέος διαχωρισμός ρόλων και υποχρεώσεων, να εξηγηθούν κάποια πράγματα που έχουν δημιουργήσει τριβές και συγκρούσεις και να γίνει μία νέα ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Επίσης, θα ήταν χρήσιμο να ασχοληθείς με την υγεία σου και να προσέξεις τη διατροφή σου, ενώ κάποια θέματα που σε αγχώνουν και δεν  καταφέρνεις να φέρεις στην επιφάνεια, είναι πιθανό να σε προβληματίζουν περισσότερο από όσο αντέχεις. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να λειτουργήσει πολύ κατευναστικά για την  προσωπική σου ζωή αφού είναι σε θέση να δώσει λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία μέσα στη σχέση σου ή με θέματα κοινού οικονομικού περιεχομένου. Χρειάζεται να γίνει ένας έλεγχος ως προς τα έξοδα που έχεις αναλάβει και αυτά που κάνει το έτερο ήμισυ ώστε να βρεθεί μία νέα ισορροπία, αφού τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Αν πάλι προκύπτει μία επαφή από το ερωτικό σου παρελθόν, τότε πρόσεξε μήπως επενδύεις πολλά σε κάτι που δεν έχει αλλάξει, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς πολύ πιο σύντομα από όσο φαντάζεσαι. 

Καρκίνος

Η έντονη Πανσέληνος στο Ζυγό φαίνεται να ταρακουνά τα δεδομένα της ζωής σου, αφού σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως έχεις καθυστερήσει να κάνεις κινήσεις στη σχέση ή τα επαγγελματικά σου που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Η υπομονή δείχνει να εξαντλείται αφού έχεις απέναντι σου πρόσωπα που παίζουν με τις αντοχές σου, ενώ την ίδια στιγμή αναρωτιέσαι μήπως κοιτάζεις περισσότερο τους άλλους παρά εσένα. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις αλλαγές μέσα στο σπίτι σου, να διακοσμήσεις διαφορετικά το χώρο σου, να μετακινήσεις το γραφείο σου, αλλά στην πραγματικότητα αναζητάς φρέσκο αέρα στη ζωή σου και όχι απαραίτητα στους χώρους που ζεις και κινείσαι. 

Λέων

Η Πανσέληνος στο Ζυγό φαίνεται να αφορά συζητήσεις επαγγελματικού περιεχομένου που έχουν μείνει στον πάγο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να επανακάμψουν. Είναι πιθανό να βρεθείς και πάλι με πρόσωπα που έχετε χαθεί, να συνεχιστεί μία κουβέντα που πρέπει να οδηγήσει κάπου και να δώσει αποτελέσματα. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν κάποια θέματα που αφορούν το ρόλο σου στο νέο σχήμα, να χρειαστεί να αναζητήσεις νέες δραστηριότητες στη διάρκεια της ημέρας σου η οποία και αλλάζει. Ίσως πάλι να πρέπει να έρθεις σε επαφή με άτομα του συγγενικού κύκλου για θέματα που έχουν να κάνουν με τη δική σου ή τη δική τους υγεία.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Ζυγό κινητοποιεί θέματα οικονομικού περιεχομένου και σε αναγκάζει να ασχοληθείς και πάλι με εκκρεμότητες που παραμένουν ανοικτές και καλό θα ήταν να κλείσουν. Κάποια έξοδα που θα προκύψουν αυτή την περίοδο μπορεί να σε αγχώσουν και να σε αναγκάσουν να δεις και πάλι τη σχέση σου μέσα από μία νέα ματιά. Η στήριξη από/προς το έτερο ήμισυ είναι καθοριστικής σημασίας και μπορεί να χρειαστεί να γίνει μία συζήτηση που θα ήταν σε θέση να βελτιώσει το κλίμα σε αυτή τη σχέση. Αν όμως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σας, τότε η ερωτική επαφή μπορεί να δυσκολέψει και αυτό θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο το παρόν.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου μπορεί να είναι αποφασιστικής σημασίας και να σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα. Μερικές ισορροπίες είναι πλέον πολύ δύσκολο να διατηρηθούν και κάποιες λεπτές γραμμές έχουν πλέον ξεπεραστεί. Μία κουβέντα με το άλλο άτομο δεν είναι αναίμακτη και είναι σε θέση να φέρει στην επιφάνεια συμπεριφορές οικείων από το παρελθόν που σε έχουν επηρεάσει βαθύτερα από όσο φανταζόσουν. Μη νομίζεις πως μπορείς να ξεφύγεις από φαντάσματα που έκρυβες στην ντουλάπα σου, αφού έχουν βγει στο φως και σε αναγκάζουν να τα αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο Ζυγό ζητά από εσένα να κάνεις μία ουσιαστική αναθεώρηση δεδομένων που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα, κάποιων σχέσεων που επιμένουν να σου προκαλούν πονοκέφαλο όσο και αν προσπαθείς να επιλύσεις τα θέματα με τον πλέον αρμονικό τρόπο. Θα χρειαστεί να κάνεις μία συζήτηση στο χώρο εργασίας σου και να ξεκαθαρίσεις κάποιους ρόλους, να συγκρατήσεις τα νεύρα σου μπροστά σε ενδεχόμενη αδικία, να προσπαθήσεις να εξηγήσεις κάποια πράγματα που μοιάζουν παράλογα. Κάποια σχέση φαίνεται να αλλάζει ταχύτητα και αυτό μπορεί και να σημαίνει πως σπάει το σκοινί που την κρατούσε ζωντανή.  

Τοξότης

Η φιλική προς εσένα Πανσέληνος στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να επιλύσεις κάποια θέματα ασυνεννοησίας με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Είναι αρκετά πιθανό να χρειαστεί να εξηγήσεις κάποιους προβληματισμούς σου σχετικά με την επένδυση σε χρόνο και χρήμα που κάνεις σε θέματα που εμπλέκονται και άλλοι και δε φαίνεται να εκτιμούν τις προσπάθειες σου. Είναι εξίσου πιθανό να χρειαστείς να συζητήσεις την επαγγελματική σου αμοιβή και να εξετάσεις κατά πόσο πέρα από το οικονομικό σκέλος μπορεί να υπάρχει και ανταμοιβή σε ζητήματα δημιουργικότητας. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αναζητάς ένα νέο ρόλο μέσα σε μία ομάδα που έχει χάσει τα πατήματα της.  

Αιγόκερως

Η δύσκολη Πανσέληνος στο Ζυγό φαίνεται να ταράζει τις ισορροπίες μέσα στο επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον που κινείσαι. Θα χρειαστεί να έρθεις σε επικοινωνία με άτομα διαφορετικής ηλικίας ή/και φιλοσοφίας και αυτό θα προκαλέσει κάποιους τριγμούς σε σχέσεις που κρύβουν κομμάτια που τις προβληματίζουν. Θα χρειαστεί να αναρωτηθείς αν μπορείς να συνεχίσεις να υποστηρίζεις τις προσπάθειες όλων των γύρω σου ή μήπως είναι καιρός να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να αναλάβεις τις προσωπικές σου ευθύνες. Ίσως να είναι ώρα να τραβήξεις το δρόμο σου χωρίς να κοιτάζεις αν αφήνεις πίσω σου άτομα που πίστευες πως θα ακολουθούσαν.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να φέρει εκ νέου στο προσκήνιο κάποιες συζητήσεις που είναι πιθανό να έχουν μείνει στο σκοτάδι, να μην τις έχεις προχωρήσει αφού υπήρχαν κενά που ποτέ δε συμπληρώθηκαν. Η επιστροφή όμως ενός ατόμου στο προσκήνιο αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για να ξεκινήσει εκ νέου αυτή η κουβέντα που πρέπει να κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα σε θέματα μετακίνησης, αφού ένα ταξίδι αναβάλλεται ή θα χρειαστεί να αλλάξεις τη σύνθεση της ομάδας με την οποία θα βρεθείς σε επαφή. Πρόσεχε μήπως βιάζεσαι να επικοινωνήσεις κάποια πράγματα, γιατί είναι πιθανό να πέσεις σε παγίδες.  

Ιχθείς

Η δύσκολη Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να ζορίζει τα οικονομικά σου, αφού καλείσαι να προχωρήσεις σε ένα διάλογο που θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια υποσχέσεις που δεν έπιασαν τόπο. Κάποια έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο μπορούν να σε ζορίσουν και να χρειαστεί να βελτιώσεις τον προϋπολογισμό σου, να ρωτήσεις αν υπάρχουν κάποια χρήματα που δεν έχεις λάβει και τα αναμένεις. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να ακούσεις τη γνώμη ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου και έχουν μία εμπειρία που δε διαθέτεις, ώστε να καταφέρεις να προσθέσεις στις σκέψεις και απόψεις σου στοιχεία που απουσιάζουν αυτή την εποχή. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων