Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



01
Φεβ
Ευκαιρια να δωσεις σημασια στη λεπτομερεια
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου φαίνεται να δημιουργεί έντονους διαξιφισμούς στην επικοινωνία των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ανάγκη για ανάλυση και κριτική ματιά απέναντι στα πράγματα μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση με τον ενθουσιασμό και την ευκαιρία να τρέξουν κάποιες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να πρέπει να αντιπαρατεθούν οι δύο διαφορετικές ματιές αντιμετώπισης των καταστάσεων. Η ταχύτητα στην ομιλία και τη δράση θα βρει αντιστάσεις από άτομα που δε συμφωνούν άμεσα, που έχουν πάντα να σχολιάσουν  με κριτική ματιά τα γεγονότα, που δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι μετακινήσεις μπορεί να είναι κάπως δύσκολες, αφού το πρόγραμμα είναι πολύ σφιχτό και ταυτόχρονα προκύπτουν και ανατροπές που δεν ήταν στο πρόγραμμα. 

Από την άλλη βέβαια πλευρά, η ευκαιρία που προσφέρει η Σελήνη ώστε να δοθεί σημασία στη λεπτομέρεια, μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμη σε σημαντικές συμφωνίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν, σε δράσεις που θα μπορούσαν να σημαίνουν και  την έναρξη σημαντικών βημάτων στη ζωή σου. Συνειδητοποίησε πως έχεις μπροστά σου ένα βουνό από ευθύνες και υποχρεώσεις, κάτι που θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις πολύ προσεκτικά τα βήματα σου. Η ψύχραιμη ματιά απέναντι σε προκλήσεις που θα δεχτείς αποτελεί ένα ισχυρό όπλο στα χέρια σου ώστε να αποφύγεις να εμπλακείς σε άγονες αντιπαραθέσεις, επενδύοντας τον πολύτιμο χρόνο σου σε περιστάσεις που έχουν ουσιαστικό όφελος στην εξέλιξη των καταστάσεων που σε ενδιαφέρουν. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων