Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



19
Φεβ
Αλλαγη ταχυτητας
Από signingstar

Το αρχικό τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φαίνεται να συντελεί σε ένα δύσκολο ξεκίνημα ημέρας για την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ειδικά για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Αν ξεκινάς την ημέρα σου έχοντας κατά νου όσα συνέβησαν τη χθεσινή, τότε είναι πιθανό να συναντάς μπροστά σου τοίχους, να πιέζεσαι ώστε να ξεπεράσεις κάποια θέματα που έχουν αφήσει μία πικρή γεύση, χωρίς αυτό να είναι μία πολύ εύκολη υπόθεση. Θα χρειαστεί να τα βάλεις με τη δική σου ανεπάρκεια να αφήνεις πίσω σου όσα σε προβληματίζουν και όχι τόσο με τα άτομα που έχεις απέναντι σου και τον τρόπο συμπεριφοράς τους. Θα χρειαστεί να παλέψεις με τον εαυτό σου ώστε να ξεπεράσεις προσωπικές σου αγκυλώσεις, να αντιμετωπίσεις εσωτερικές ερινύες για να καταφέρεις να βγεις αλώβητος/η στην επιφάνεια. 

Η συνέχεια της ημέρας όμως είναι αρκετά καλύτερη, αφού η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Κριό θα αυξήσει τις ταχύτητες απόκρισης και δράσης και μπορεί να προσφέρει ξαφνικές λύσεις σε προβλήματα που έχουν γίνει βουνά. Φρόντισε να ανοίξεις τα μάτια σου προς κάποιες κατευθύνσεις που είναι σε θέση να ξεμπλοκάρουν ότι μοιάζει με άλυτο θέμα. Τόλμησε να μιλήσεις προς άτομα που δεν έχεις προσεγγίσει, αφού θα μπορούσαν να σου ανοίξουν νέους δρόμους σκέψης. Και αποφάσισε να δεχτείς προκλήσεις που αρνιόσουν ακόμα και να συζητήσεις, αφού είναι πιθανό να βάζουν τη ζωή σου σε νέα τροχιά. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων