Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



27
Απρ
Πανσεληνος 30/4/2018
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 30ης Απριλίου στην 9η μοίρα του Σκορπιού, σε quincunx με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο, φαίνεται να επηρεάζει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Το ένστικτο και  λογική φαίνεται να κοντράρονται σε έναν αγώνα όμως που δεν είναι ισότιμος, που μπορεί να μην έχει κανόνες, που είναι πιθανό να μην έχει ακόμα και έπαθλο. Η ανάγκη να υπάρξει μία διαφορετικότητα στην υπάρχουσα κατάσταση είναι αυτό που προκαλεί αυτή τη σύγκρουση, αφού η απαίτηση για μία διαφορετική φωνή είναι μεγαλύτερη από άλλες φορές. Η επιμονή και η εμμονή είναι δύο στοιχεία που μπορεί να δυσκολέψουν την εξέλιξη συζητήσεων και δράσεων, αφού χρειάζεται να υπάρχει και μία ελαστικότητα που θα μαλακώσει τις πιθανές αντιδράσεις.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να ταρακουνήσει τη θέση κάποιων, με στόχο όμως να τεστάρει κατά πόσο μπορούν να επανέλθουν στην πορεία τους. Δημιουργεί την ανάγκη ή ευκαιρία να αλλάξει ο τρόπος σκέψης, ώστε να προστεθούν και νέα δεδομένα σε μία πορεία που δεν μπορεί να είναι τόσο άκαμπτη.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να αυξάνει την ένταση του ενστίκτου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι δυνατό να οδηγήσει τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή αφήνοντας στην άκρη τη λογική και το μυαλό. Η επιρροή της άλλης πλευράς στις ορέξεις σου είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να σημαίνει πως λειτουργείς εντελώς παρορμητικά. Στον εργασιακό τομέα, έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία μίας καλής οικονομικής συμφωνίας ή να σταθεροποιήσεις ακόμα καλύτερα τη θέση σου. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως η δημόσια εικόνα σου είναι έντονα προβεβλημένη αυτή την εποχή και αυτό σημαίνει πως κάθε κίνηση σου, ακόμα και αν θεωρείς πως δεν είναι ορατή από πολλούς,  μπορεί  να έχει αντίκτυπο σε αυτή. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό  θα ταρακουνήσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα δράσει  αποφασιστικά ως προς το μέλλον αυτών. Η αντίδραση σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που καταφέρνει να παίξει με τα όρια και τις αντοχές σου είναι ένα σημαντικό ζήτημα αυτή την εποχή, αφού πρέπει να λειτουργήσεις εντελώς πρακτικά και λογικά. Προσπάθησε να αποφύγεις να απαντήσεις σε προκλήσεις που δέχεσαι και να εστιάσεις στη διαδρομή που έχεις να κάνεις ώστε να στηρίξεις ακόμα καλύτερα τη σχέση ή την καριέρα σου. Χρειάζεται να θυμάσαι πως βρίσκεσαι σε διαδικασία μεταμόρφωσης της προσωπικότητας σου και αυτό σημαίνει πως θα δεχτείς προκλήσεις να βγεις από αυτή την  πορεία, αφού κάποιοι αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη συνέπεια των λόγων και των πράξεων σου.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να επηρεάζει τις ισορροπίες στον εργασιακό χώρο, να σε αναγκάζει να εργαστείς περισσότερες ώρες ή να συνειδητοποιείς πως πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό ώστε να βρεις μία δουλειά μετά από τόσο μεγάλη περίοδο αναζήτησης. Θα πρέπει  να προσέξεις τις λεκτικές σου αντιδράσεις απέναντι σε προκλήσεις που μπορεί να δέχεσαι και να είσαι σε θέση να ελέγξεις το θυμό που μπορεί  να βγει από μέσα σου και θα μπορούσε να καταπλακώσει κάθε μορφή λογικής απόκρισης σου. Τέλος, ένα μικρό θέμα υγείας μπορεί να γίνει μεγάλο  αν δεν προσέξεις κάποιες λεπτομέρειες στην καθημερινότητα σου, γι αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να προλάβεις τις εξελίξεις πριν μεγεθυνθούν. 

Καρκίνος

Η έντονη και παθιασμένη Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να λειτουργεί αποφασιστικά για την ερωτική σου ζωή και να είναι σε θέση να ευθυγραμμίσει τις επιθυμίες με την πραγματικότητα. Καλείσαι να αποφασίσεις αν θέλεις και μπορείς να γίνεις μέλος μίας κατάστασης που θα μπορούσε να έχει μακρύ δρόμο μπροστά της, υπογράφοντας όμως ένα συμβόλαιο με την ψυχή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να αποφασίσεις αν είσαι έτοιμος/η να κάνεις ένα άλμα που μπορεί να σε τρομάζει, αλλά την ίδια στιγμή φαντάζει ιδανικό για να αποδράσεις από ένα περιβάλλον στο οποίο κινείσαι σήμερα και δε σε βοηθά να εξελιχθείς. 

Λέων

Η δύσκολη Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να δοκιμάζει τις εσωτερικές σου αντοχές, αφού θα πρέπει να έχεις ήδη οδηγήσει τις αντίστοιχες σωματικές σου στα όρια τους. Η συναναστροφή σου με άτομα μέσα στο σπίτι σου ή στον επαγγελματικό χώρο που βρίσκεσαι αποτελεί μία μεγάλη δοκιμασία, αφού μπορεί να χρειαστεί να υπομείνεις συμπεριφορές που φαντάζουν αδιανόητες για εσένα. Αν πάλι ετοιμάζεις μία έξοδο από ένα χώρο που δεν υπάρχει αρκετό οξυγόνο, τότε φρόντισε να μην αφήσεις εκκρεμότητες και να κλείσεις οριστικά πίσω σου την πόρτα.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μοιάζει να τεστάρει την ικανότητα σου να συνδέσεις ένστικτο και λογική, να οδηγηθείς σε συμπεράσματα που ενώνουν και τις δύο αυτές πτυχές της προσωπικότητας σου. Καλείσαι να αποκρυπτογραφήσεις κάποια νοήματα μέσα από συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα, να προσπαθήσεις να δεις τι κρύβεται πίσω από λέξεις που μπορεί να κουβαλούν διφορούμενα μηνύματα. Ίσως πάλι να χρειαστεί να λεχθούν κάποια πράγματα που θα ξεκαθαρίσουν τη θέση σου απέναντι σε ζητήματα ερωτικής ή οικογενειακής φύσεως, με στόχο να μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς να αισθάνεσαι ενοχές αλλά και χωρίς να πιέζεσαι από τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σου.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να δοκιμάζει τα οικονομικά σου, μέσα από σκέψεις για αγορές και επενδύσεις που δεν μπορούν να είναι αβάσιμες. Καλείσαι να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου και να σκεφτείς μήπως θα πρέπει να θέσεις άλλα άτομα σε υψηλότερη ιεραρχία από εσένα, ώστε να ικανοποιήσεις τις δικές του ανάγκες. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που πετάς από τη ζωή σου μία ιστορία αρκετών ετών, τότε φρόντισε να ξεφορτωθείς όσα περισσότερα μπορείς, ακόμα και μέσα από πράξεις που δείχνουν πως είσαι έτοιμος/η να πουλήσεις ακριβά αντικείμενα και μνήμες ετών. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία συμφωνία που σε τονώνει ακόμα περισσότερο, αρκεί να μη φοβάσαι να επιδείξεις τις ικανότητες σου.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου φαίνεται να σε τεστάρει κατά πόσο μπορείς να επιλέξεις την υγιή διαβίωση από την αρρωστημένη παραμονή σε μία κατάσταση που δημιουργεί αμφιβολίες και ασάφειες για το αύριο. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις την πόρτα σε μία σχέση ή περίσταση που παίζει με τις διαθέσεις σου, να τολμήσεις να μιλήσεις με λόγια που δείχνουν πως είσαι έτοιμος/η να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως καις ένα άτομο ή μία δουλειά, ακόμα και αν θα μπορούσαν να σου προσφέρουν ευκαιριακές απολαύσεις. Αυτό όμως που έχεις πλέον ανάγκη είναι να βρεις σταθερότητας, οπότε κάθε ανισορροπία δεν έχει θέση στη ζωή σου.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να σε ενοχλήσει, να σε πονέσει, να σε τραυματίσει, γι αυτό καλά θα κάνεις να προσέχεις τα νώτα σου. Φρόντισε την υγεία σου και προσπάθησε να οπλίσεις τον εαυτό σου απέναντι σε τυχόν υπερβολές που θα κληθείς να φέρεις εις πέρας στην καθημερινότητα σου. Προσπάθησε να ξεδιαλύνεις κάθε γκρίζα ζώνη που μπορεί να υπάρχει στον εργασιακό τομέα και να απομακρυνθείς από συνωμοσίες και παρασκηνιακές κινήσεις. Αν μπορείς να διακρίνεις τις εξελίξεις στον τομέα της δουλειάς, τότε προσπάθησε να κοιτάξεις πέρα από το σήμερα, να εστιάσεις στο αύριο για να λύσεις θέματα που μπορεί να προκύψουν και να σε μπερδέψουν ή παγώσουν.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να επιλύσεις θέματα στη δουλειά σου χωρίς να χρειαστεί να σπάσεις δεσμούς. Μία συζήτηση μπορεί να ξεδιαλύνει πολλές διαφωνίες, αρκεί σε αυτή την κουβέντα να ακούνε δύο πλευρές και όχι να αποτελέσει έναν αποκλειστικό μονόλογο. Μπορείς πάλι να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα του φιλικού κύκλου με στόχο να διώξεις το μυαλό σου από δύσκολες ισορροπίες που σε προβληματίζουν, προσπαθώντας να λάβεις κάποιες γνώμες από άτομα που εμπιστεύεσαι και είναι σε θέση να σου ανοίξουν ένα νέο δρόμο σκέψης.  

Υδροχόος

Η δύσκολη Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να φορτίζει ιδιαίτερα κάποιες καταστάσεις στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως καλείσαι να λειτουργήσεις με απόλυτα δυναμικό και αποφασιστικό τρόπο. Ίσως να αναγνωρίζεις πως υπάρχουν δυνάμεις γύρω σου που δεν μπορείς να ξεπεράσεις, που δεν είσαι σε θέση να χαλιναγωγήσεις, οπότε καλό θα ήταν να επιτρέψεις σε αυτά τα πρόσωπα να εκφράσουν την προσωπικότητα τους. Ίσως πάλι να γίνεται απόλυτα σαφής μία διαφωνία η οποία μπορεί να οδηγήσει στη λύση μίας σχέσης ή συνεργασίας, με στόχο να αντιληφθείς ποιες είναι οι προοπτικές σου και προς τα που μπορείς να κινηθείς.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό αποτελεί μία καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία απόδραση από το χώρο διαβίωσης και εργασίας σου, να φροντίσεις να βρεθείς σε έναν τόπο στον οποίο έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Προσπάθησε να κρατήσεις στο σκοτάδι κάποια άτομα που θα προσπαθήσουν να μάθουν τις κινήσεις σου, αφού χρειάζεται να προφυλαχθείς από μάτια που είναι πιθανό να σε προδώσουν. Στον επαγγελματικό τομέα, συνέχισε να λειτουργείς στο σκοτάδι αφού είναι καλό να αποφύγεις να εκτεθείς σε πρόσωπα που μπορεί να στην πορεία να αλλάξουν τα λεγόμενα τους για εσένα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων