Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ05
Απρ
Ατελειωτες σκεψεις
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στον Τοξότη την Παρασκευή 6 Απριλίου φαίνεται να δημιουργεί ένα κλίμα θετικής διάθεσης, ακόμα και αν το τετράγωνο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς είναι παρόν και δηλώνει πως κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα, αφού επηρεάζονται από αποφάσεις που δεν είναι στο χέρι σου. 

Η προσπάθεια να λειτουργήσεις ατομικά και παρορμητικά μπορεί να βρει αντίσταση σε κανόνες και νόμους που μπορεί και να μοιάζουν άδικοι, αλλά την ίδια στιγμή έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις αυτή την αδικία και να προσπαθήσεις να βγεις εκτός του πλαισίου που κάποιες φορές είναι παρόν απλά και μόνο για να τρομάζει την ατομική βούληση. Αν πάλι νιώθεις την ανάγκη να λειτουργήσεις ατομικά, να αποφύγεις τον πολύ κόσμο γύρω σου, τότε προσπάθησε να βρεθείς σε ένα μέρος που δεν είναι και πολύ γνώριμο, να λειτουργήσεις σαν εξερευνητής που έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και ανθρώπους που δεν έχει συναντηθεί προηγουμένως μαζί τους. 

Η σημερινή ημέρα όμως μπορεί να είναι και η τελευταία μίας εβδομάδας με αρκετό τρέξιμο και να παρατηρείς πως μπορείς από το δεύτερο μισό της ημέρας και μετά να κατεβάσεις ταχύτητα. Να θυμάσαι πως οι σωματικές και πνευματικές αντοχές μπορεί να μην είναι απεριόριστες με αποτέλεσμα να αισθανθείς μία μορφή κόπωσης που ξεκινά κατά κύριο λόγο από το μυαλό σου που επιμένει να λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι καθόλου εύκολο να σκεφτείς διαφορετικά, να τολμήσεις να μιλήσεις μία διαφορετική γλώσσα, αλλά μπορείς τουλάχιστον να κάνεις έναν επαναπροσδιορισμό του πλαισίου που λειτουργείς για να αφαιρέσεις κάποια κομμάτια που μοιάζουν να επηρεάζουν άσχημα όλη την εικόνα της ζωής σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων