Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ06
Απρ
Η σοφια της σιωπης
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο και τον Άρη το Σάββατο 7 Απριλίου φαίνεται να δοκιμάζει τις αντοχές των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) στην εξωστρέφεια και την πολυκοσμία. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να περιλαμβάνει αρκετή δουλειά, να πρέπει να πειθαρχήσεις μέσα σε κανόνες και πλαίσια που μοιάζουν εξοντωτικά κάποιες στιγμές, να χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις υπομονή και επιμονή ώστε να φέρεις εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις που για άλλους είναι σχεδόν αδύνατες. Διατηρώντας όμως την ψυχραιμία σου, καταφέρνοντας να παραμείνεις σταθερός/η στις απόψεις σου και ελέγχοντας τις κινήσεις σου, είσαι σε θέση να παρουσιάσεις αποτέλεσμα. Σαφώς και κάτι τέτοιο μπορεί να ενοχλήσεις κάποια άτομα με αρκετές φιλοδοξίες, αλλά σε αυτή τη χρονική στιγμή αυτό που έχει σημασία είναι να επιδείξεις αντοχές και ικανότητες να ηγηθείς ακόμα και αν αυτό ενοχλεί. 

Από την άλλη πλευρά, η σωματική κούραση μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και να θελήσεις να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, να πάρεις ανάσες. Αν αισθάνεσαι πως η κόπωση, σωματική ή πνευματική, μπορεί  να σε εκθέσει, τότε καλύτερα να αποφύγεις να πάρεις μέρος σε κάποιες δοκιμασίες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εικόνες που δε θα ήθελες να έχουν οι γύρω σου στο μυαλό τους για εσένα. Μπορεί να θελήσεις να κοιμηθείς περισσότερο ή να αφοσιωθείς σε κάτι που δεν περιλαμβάνει πολυκοσμία γύρω σου, αφού θέλεις να βρεις ισορροπίες με τον εσωτερικό σου κόσμο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων