Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



11
Απρ
Εφησυχασμος η ναρκωση;
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Πέμπτη 12 Απριλίου φαίνεται να λειτουργεί κατευναστικά σε ένα περιβάλλον που έχει πάρει φωτιά, σε ένα μυαλό που δε σταματά να σκέφτεται, σε μία ζωή που μοιάζει έτοιμη να παίξει κορώνα γράμματα κάποια κεκτημένα. 

Ίσως να θελήσεις να παραδοθείς απέναντι στις διαθέσεις και επιθυμίες άλλων, να δηλώσεις πως έχεις κουραστεί να προσπαθείς να αποδείξεις πως έχεις τη δυνατότητα να στηρίξεις καταστάσεις που αρνούνται να σταθούν στα πόδια τους. Ίσως να είναι η ώρα να κάνεις ένα ή περισσότερα βήματα προς τα πίσω και να ρίξεις την αυλαία σε μία παράσταση στην οποία δε φαίνεται να θέλουν να συμμετάσχουν και τα υπόλοιπα μέλη που είχαν συμφωνήσει εξαρχής. Ίσως πάλι να νιώθεις απλά την ανάγκη να κατεβάσεις ταχύτητα και ρολά και να πέσεις για ύπνο περιμένοντας το ξυπνητήρι να χτυπήσει την ώρα που το έχεις προγραμματίσει ώστε να ενεργοποιήσει όλους όσους το ακούσουν. 

Η σημερινή ημέρα όμως κρύβει και την παγίδα του να παραμυθιαστείς από την ικανότητα κάποιων να πείθουν πολύ εύκολα. Προσπάθησε να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις, να δεις πέρα από την πρώτη εικόνα, να σκάψεις τις προθέσεις των ανθρώπων που είναι απέναντι σου και έχουν αναλάβει το ρόλο του να καθησυχάσουν τις ανησυχίες σου. Μην επαναπαυθείς στις προθέσεις και τις διαθέσεις τους και φρόντισε να είσαι έτοιμος/η να πάρεις και πάλι το τιμόνι στα χέρια σου, ακόμα και αν όλοι πιστεύουν πως το όχημα κινείται με ασφάλεια σε ένα δρόμο χωρίς εμπόδια και κινδύνους. Ο εφησυχασμός είναι χρήσιμος αν τον θέλεις απλά για να πάρεις δυνάμεις, αλλά είναι επικίνδυνος αν τον θεωρήσεις βολικό ώστε να καθίσεις στο πίσω κάθισμα του οχήματος για να απολαύσεις τη διαδρομή με το τιμόνι σε λάθος χέρια ή στον αυτόματο πιλότο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων