Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



26
Ιουν
Πανσεληνος 28/6/2018
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 28ης Ιουνίου στην 6η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε απόλυτο quincunx με το Βόρειο Δεσμό από το Λέοντα φαίνεται να τονίζει τη μάχη ανάμεσα στο παλιό και το νέο, τη σύγκρουση ανάμεσα στο νόμο και την επιθυμία της καρδιάς να πράξεις όπως θέλει.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο που καλούνται να κάνουν ένα διάλειμμα σε μία πορεία έξι περίπου μηνών και να εξετάσουν προς τα πού βαδίζουν. Είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να γίνει μία ευθυγράμμιση της πορείας, να εξεταστεί κατά πόσο υπάρχει ευελιξία ή έχει χαθεί στην προσπάθεια να κατακτηθεί ένας στόχος. Είναι πιθανό να νιώσεις πως προχωράς χωρίς ουσιαστική στήριξη δίπλα σου, πως υπακούς σε νόμους και κανόνες που κάτω από άλλες περιστάσεις μπορεί να μην τους αναγνώριζες.

Η συγκεκριμένη όμως Πανσέληνος θα φέρει και ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις που δοκιμάζονται και πρέπει να αποφασίσουν αν είναι σε θέση να προχωρήσουν παρακάτω ή όχι. Μία μετωπική σύγκρουση είναι αρκετά πιθανή, αφού θα έρθουν στην επιφάνεια διαφορές που είναι καιρός να φανούν και να συζητηθούν. Η παράλληλη πορεία δύο ανθρώπων σε μία σχέση που έχει κάψει πολλές γέφυρες ανάμεσα τους είναι μία αδιέξοδη πορεία και αυτό θα πρέπει να εξηγηθεί πριν να μετατραπεί σε δύο ξεχωριστές πορείες που σύντομα θα πάψουν να βαδίζουν προς την ίδια κατεύθυνση.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου σε σύνοδο με τον Κρόνο αποτελεί την  πρώτη μεγάλη δοκιμασία των τελευταίων έξι περίπου μηνών κατά τη διάρκεια των οποίων έχεις κληθεί να δοκιμάσεις τις αντοχές σου σε νέα δεδομένα στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Ένας νέος ρόλος που έχεις αναλάβει μπορεί να σε έχει φέρει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα εξουσίας και να αναρωτιέσαι αν έχει νόημα να συνεχίσεις να παλεύεις ή να κάνεις ένα βήμα πίσω. Μία καινούργια κατάσταση στον οικογενειακό τομέα μοιάζει να τεστάρει την εμπιστοσύνη απέναντι στα κοντινά σου πρόσωπα. Και τέλος μία σχέση που έχει ή πρέπει να αντέξει στο χρόνο, θα πρέπει να αντέξει και στην πρόκληση  νέων πιθανών γνωριμιών που μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν από την πλευρά σου και να βάλουν φωτιά στη ζωή σου. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μοιάζει να κλείνει μία περίοδο της ζωής σου και να σου  ζητά να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Αυτό βέβαια σημαίνει πως είναι καιρός να αλλάξει και ο τρόπος σκέψης σου, να δοκιμάσεις να προσεγγίσεις καινούργια πρόσωπα που είναι σε θέση να σε ωθήσουν ώστε να ζήσεις με ένα νέο τρόπο αντίληψης. Ίσως πάλι να ξεκινά η διαβίωση σου σε ένα νέο σπίτι και να πρέπει να κάνεις γνωριμίες με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σου, θέλοντας να εντάξεις στη ζωή σου φρέσκα πρόσωπα, στην προσπάθεια να κλείσεις το κεφάλαιο που αφήνεις πίσω σου. Το θέμα είναι να μην αφήσεις εκκρεμότητες με το χρόνο και το νόμο και  τις πάρεις μαζί σου στο καινούργιο σου ξεκίνημα.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να είναι μία δύσκολη στιγμή για εσένα, αφού δοκιμάζει τη σχέση σου και μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια αγκυλώσεις που είναι εξαιρετικά σκληρές αυτή την εποχή. Η επαφή με το έτερο ήμισυ μοιάζει τυπική και προβλεπόμενη, με αποτέλεσμα να αναρωτιέσαι μήπως έχει χαθεί η χημεία μεταξύ σας. Η σεξουαλική ικανοποίηση είναι ένα μεγάλο ζήτημα και μπορεί να νιώθεις πως θέλεις να πάρεις αποστάσεις από το άτομο που υπάρχει στη ζωή σου. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τα νέα δεδομένα, αφού είναι αρκετά πιθανό να στριμώχνεσαι και να πρέπει να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις που δεν είναι εύκολο  να καλύψεις αυτή την περίοδο. 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σε σύνοδο με τον Κρόνο απέναντι σου μοιάζει μία στιγμή που συνειδητοποιείς κάποια πράγματα σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σαφώς και υπάρχουν λόγοι να τα βάλεις με τα άτομα που βρίσκονται απέναντι σου, ρίχνοντας πάνω τους τις ευθύνες για αυτά που σε ταλαιπωρούν. Ασφαλώς και θα ανακαλύψεις αφορμές για να συγκρουστείς με συναδέλφους και να κριτικάρεις τις επιλογές και τις ικανότητες τους. Είναι βέβαιο πως ένα μικρό στραβοπάτημα του/ης συντρόφου σου θα μπορούσε να γίνει τεράστιο θέμα αντιπαράθεσης ανάμεσα σας. Μήπως όμως είναι καιρός να τα βάλεις με τον καθρέφτη σου, που δείχνει ένα πρόσωπο που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι μέσα σου; Μήπως να συγκρουστείς με τις επιλογές που έκανες πριν από μερικούς μήνες και σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως ήταν βιαστικές και λανθασμένες;

Λέων

Η δύσκολη Πανσέληνος στον Αιγόκερω φαίνεται να δοκιμάζει τις αντοχές σου στην πίεση και τον πόνο, αφού θέλει να τονίσει την ανάγκη να μην υπερβάλεις πέρα από όρια που θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό σου. Αν βρίσκεσαι σε μία πορεία μετωπικής σύγκρουσης στον εργασιακό χώρο, τότε καλά θα κάνεις να γνωρίζεις τους αντιπάλους που έχεις απέναντι σου, να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις μήπως πηγαίνεις κόντρα σε ένα ρεύμα που είναι πιο ισχυρό από εσένα. Αν πάλι νιώθεις έντονη κόπωση και η ανάγκη για ξεκούραση είναι μεγαλύτερη από ποτέ, τότε φρόντισε να βρεις το χρόνο για μία απόδραση που θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα περισσότερο καθαρά. Στον τομέα της υγείας, αναζήτησε περισσότερες λύσεις σε ένα θέμα που αντιμετωπίζεις, ώστε να αποφύγεις να λάβεις μία απόφαση που είναι αρκετά βιαστική.  

Παρθένος

Η δυνατή Πανσέληνος στον Αιγόκερω μοιάζει με την ευκαιρία σου να επιλύσεις θέματα της προσωπικής σου ζωής και να λάβεις αποφάσεις τις οποίες μπορείς να υποστηρίξεις στο μέλλον με συνέπεια και ειλικρίνεια. Είναι η ώρα να ξεκαθαρίσει μία σχέση που παραμένει στον αέρα και να υπάρξουν δεσμεύσεις για το επόμενο βήμα σε αυτή. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως έχει χαθεί η χημεία και η μαγεία σε αυτή τη σχέση, με αποτέλεσμα να αναγνωρίζεις πως είναι καιρός να αναρωτηθείς αν είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις συμβιβασμούς ή θα δώσεις τέλος σε κάτι που σε ζορίζει πλέον. Στον επαγγελματικό τομέα, αναζήτησε την κατάλληλη συνεργασία που θα σε βοηθήσει να θέσεις σε εφαρμογή τα όνειρα σου, που δεν μπορούν να παραμείνουν στο χαρτί.  

Ζυγός

Η δύσκολη Πανσέληνος στον Αιγόκερω φαίνεται να αλλάζει δεδομένα της οικογένειας ή του σπιτιού σου, αφού είναι καιρός να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις δυσλειτουργίες. Κάποια νέα που μαθαίνεις μπορεί να σε τρομάξουν, αφού μοιάζουν να δίνουν ένα τέλος σε μία κατάσταση που έχεις συνηθίσει να υπάρχει, δείχνοντας σου πως βρίσκεσαι μπροστά στο κλείσιμο ενός κύκλου, πως είναι καιρός να αντιμετωπίσεις με περισσότερο θάρρος το επόμενο βήμα. Η συγκατοίκηση με ένα πρόσωπο θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί και να τεθούν νέοι ρόλοι σε αυτό το πατρόν που φαίνεται πως έχει πάψει να σε βολεύει πλέον. Αν πάλι υπάρχουν προβλήματα με γονείς, τότε να έχεις κατά νου πως χρειάζεται υπομονή και αντοχές για να αντιμετωπιστούν, αφού μπορεί να τραβήξουν σε μάκρος. 

Σκορπιός

Η δυναμική Πανσέληνος στον Αιγόκερω μοιάζει με την ευκαιρία σου ώστε να δείξεις τη δύναμη του μυαλού σου, μέσα από δηλώσεις που θα κάνεις και είναι σε θέση να τρομάξουν πρόσωπα του κοντινού σου κύκλου. Θα ήθελες να κάνεις μία ουσιαστική εκκαθάριση του περιβάλλοντος σου, προσπαθώντας να διώξεις από τη ζωή σου ανθρώπους και καταστάσεις που καταφέρνουν να προσθέσουν περισσότερα βάρη από όσα αντέχεις στους ώμους σου. Θα θελήσεις να απομονωθείς και να βρεις την ησυχία σου, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, αφού μπορεί να σε ακολουθήσουν πρόσωπα που δεν είναι διατεθειμένα να απομακρυνθούν από κοντά σου χωρίς να υπάρξουν εξηγήσεις. Γι αυτό, μην προσπαθείς να τρομάξεις τους γύρω σου για να εξαφανιστούν, αλλά εξήγησε αυτό που φοβάσαι να συζητήσεις και  προσπαθείς να το αποφύγεις.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σου και να σε  αναγκάσει να παραδεχτείς πως  υπάρχει μία πίεση στην τσέπη σου την οποία δεν μπορείς να αγνοήσεις. Ίσως να πρέπει να προχωρήσεις σε ανατροπή κάποιων σχεδίων διακοπών και ενός ταξιδιού, προσπαθώντας να συμμαζέψεις τις χρηματικές σου υποχρεώσεις. Στον προσωπικό τομέα, καλό θα ήταν να κατεβάσεις τον τόνο της φωνής σου, να προσέξεις να μην υπερβάλεις και να φροντίσεις να ακούσεις και την άλλη πλευρά που έχει να πει κάποια πράγματα. Είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, εξετάζοντας κατά πόσο προσφέρεις χώρο στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου. 

Αιγόκερως

Η δύσκολη και σημαντική Πανσέληνος στο ζώδιο σου σε σύνοδο με τον Κρόνο σηματοδοτεί μία στιγμή που καλείσαι να αποφασίσεις αν αφήνεσαι να παρασυρθείς στο ρεύμα ή θα αντισταθείς και θα βγεις από αυτό. Είναι η ώρα που θα πεισμώσεις και θα θελήσεις να σηκωθείς όρθιος/α δηλώνοντας πως μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτό που έχει συμβεί και είναι αρκετά πιθανό να σε έχει καταβάλει. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο όλων των καταστάσεων, πως είναι σχεδόν απίθανο να βγαίνεις πάντα νικητής/ρια. Μάθε να αγαπάς τις ουλές που αφήνουν οι ήττες σου, γιατί αποτελούν σημάδια σε μία πορεία που ακολουθείς και έχει μακρύ δρόμο για να σε οδηγήσει στην κορυφή.  

Υδροχόος

Η δύσκολη Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με τα βάρη που σέρνεις πίσω σου και αρνείσαι να παραδεχτείς ή με τις εκκρεμότητες που καταφέρνεις να βγάλεις από το οπτικό σου πεδίο, αλλά σε κάποια στιγμή εμφανίζονται και πάλι μπροστά σου και κάτι θα πρέπει να κάνεις μαζί τους. Ίσως να αναγκαστείς να επενδύσεις περισσότερο χρόνο σε θέματα που σε κουράζουν, να χρειαστεί να υπακούσεις κάποιες εντολές που εδώ και κάποια περίοδο καταφέρνεις να αποφύγεις, να παραστεί η ανάγκη ώστε να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα εξουσίας ή με νόμους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θέλει να σου  υπενθυμίσει πως υπάρχουν όρια που δεν μπορείς να ξεπεράσεις η  παραβλέψεις, ακόμα και αν αυτή  η συγκεκριμένη φράση σε κάνει να θυμώνεις ακόμα και τώρα.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες συγκρούσεις με άτομα του φιλικού κύκλου και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως  έχεις κάνει επιλογές που δε σε οδηγούν εκεί που είχες κατά νου. Είναι πιθανό να βιώσεις πίεση στον επαγγελματικό τομέα και να χρειαστεί να σκύψεις το κεφάλι σου και να υπακούσεις σε εντολές τρίτων χωρίς να έχεις το δικαίωμα της αντίδρασης. Ίσως πάλι να αισθανθείς πως βρίσκεσαι σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που δε σου ταιριάζει, που σε στριμώχνει σε ένα μοτίβο ζωής που δε σε καλύπτει, με αποτέλεσμα να αναζητήσεις καθαρό αέρα. Το θέμα όμως είναι μήπως είναι ώρα να ωριμάσεις και όχι να επιμείνεις να αναζητάς διέξοδο διαφυγής από ένα κομμάτι του εαυτού σου που αρνείσαι να αναγνωρίσεις πως υπάρχει. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων