Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



Εικόνα ζωδίου
eftixia
02 Μαρ 2013 | 11:27
υδροχοος με σεληνη στον λεοντα και ωροσκοπο σκορπιο
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΘΗΝΑ 27/1/1967 ΩΡΑ 00.45. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ Η 2ΕΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΖΩΔΙΟ-ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ-ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εικόνα ζωδίου LionNette
03-03-2013 στις 14:17
Eftixia καλησπέρα, σίγουρα θα έχεις μια καθοριστική διετία, όπως όλα τα σταθερά ζώδια άλλωστε, μιας κ τίθονται επί τάπητος θέματα καρριέρας, οικογενειας, προσωπικής εξέλιξης σχέσεις. Αν το καλοσκεφτείς είναι οι βασικοί πυλώνες που ορίζουν κάθε άτομο. Το γενικό μότο τις διετίας για όλους τους σταθερούς είναι πως ότι έχει αξία κ σε πάει παρακάτω μένει κ στεριώνει στη ζωή σου, αν όχι φεύγει. Στη δεύτερη περίπτωση αν πονάμε ή μας είναι δύσκολο, είναι επειδή δεν είμαστε έτοιμοι κ συνήθως δεν είμαστε έτοιμοι, όταν δεν έχουμε πεισθεί για κάτι. Αυτά για τη θεωρία του θέματος. Οσον αφορά το χάρτη σου, υποθέτω πως πρέπει να είσαι ήδη σε μια φάση αλλαγών στην καρριέρα σου ή στο κοινωνικό σου status (π.χ. γάμος διαζύγιο, κλπ), κυρίως Μάιο κ Αύγουστο του 2013 κ αυτή η αλλαγή έχει άμεση σχέση με κατοικία/μετακινήσεις/συγγενικά κοντινά πρόσωπα. Ισωσ να υπάρχει κ μια νομική διάσταση στην υπόθεση.
Εικόνα ζωδίου LionNette
03-03-2013 στις 14:32
Ο Οκτώβριος κ ο Νοέμβριος του έτους αυτού, είναι επίσης σημαντικοί, το τ-τετράγωνο που θα κάνει ο Κρόνος με Ερμή κ Σελήνη, φέρνει σίγουρα εντάσεις κ γεγονότα. Μπορεί να έχεις θέματα νομικά-οικονομικά που θα πρέπει να βάλεις σε μια σειρά, αλλά το καλό είναι ότι θα τα κάνεις κ δεν θα χρειαστεί να τα ξαναδείς. Πιο μετά κ πιο συγκεκριμένα αρχές κ τέλη του 14, ο Κρονος έρχεται αντιμέτωπος με την Αφροδίτη σου για εσένα κυβερνήτη του 7ου κ του 12ου. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι σημάδι ότι όλες οι σχέσεις σου κ κυρίως οι ερωτικές θα αναθεωρηθούν.
Εικόνα ζωδίου LionNette
03-03-2013 στις 14:54
Αυτή τελευταία κοντρίτσα του Κρόνου με την Αφροδίτη δεν με φοβίζει ιδιαιτέρως, γιατί μέσα από τις όποιες ανακατατάξεις εσύ θα βγεις κερδισμένη, όχι μόνο επειδή έχεις ένα όμορφο μεγάλο τρίγωνο (χαρταετό για την ακρίβεια) αλλά κ επειδή ο Δίας θα βρίσκεται πλέον στον Καρκίνο κ θα βοηθάει με καλύτερο κλίμα. Οσον αφορά τις εκλείψεις, επηρεάζεται αρκετά ο Ηλιος σου κ ο Ωροσκόπος σου από αυτή του Απριλίου, εκει θα δεις θέματα καρριέρας ή κοινωνικής προβολής να ανακύπτουν. Το ίδιο ισχύει κ για την έκλειψη του Μαιού, άξονας καρριέρας-οικογένειας-οικονομικά σε πρώτο πλάνο.
Εικόνα ζωδίου LionNette
03-03-2013 στις 14:56
Κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο δεν έχω να σου γράψω, το γενικό κλίμα είναι πως τη διετία αυτή θα πρεπει να κλείσεις λογαριασμούς ή σχέσεις κ συνεργασίες που δεν αξίζουν κ να πας μπροστά εκμεταλλευόμενη κάτι νέο που θα προκύψει μέσα στο 14. Καλή Δύναμη κ Τύχη σε ό,τι κάνεις!
Εικόνα ζωδίου eftixia
16-07-2014 στις 11:44
Γράψε την αΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ+ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ... ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΕΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣΟ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ..Η ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Ο ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!! :)πάντησή σου εδώ...
Θεσεις πλανητων