Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



Εικόνα ζωδίου
Λυδία Π.
28 Ιαν 2014 | 17:57
ερωτικά
Καλησπέρα!! Σας παρακαλώ πολύ θα μπορούσατε να μου πείτε αν θα ερωτευτώ και με ερωτευτεί κάποιος επιτέλους, μια δυνατή σχέση που να μας παίρνει το μυαλό και των δύο? και μια ακόμα ερώτηση θα υπάρξει κάποια επαναπροσέγγιση η τουλάχιστον μπορείτε να μου πείτε αν και ο ίδιος πονάει ακόμα για εμένα, ήμουν τουλαχιστον σημαντική στη ζωή του, έχουμε χωρίσει εδώ και ένα χρόνο και είμασταν μαζί τρία χρόνια, εγώ είμαι γεννημένη 6/1/1985 6.10 το πρωί και τόπος γέννησης Αθήνα, εκείνος 14/11/1987 τόπος γέννησης θεσσαλονίκη και ώρα και ωροσκόπο δεν είμαι σίγουρη, μάλλον γύρω στις 4.50 το πρωί ωροσκόπος ζυγός. Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σας!!
Εικόνα ζωδίου Λυδία Π.
20-02-2014 στις 00:22
Σας παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος.... γιατί δεν πάνε και τόσο καλά τα πράγματα, δεν παραπονιέμαι απλά πείτε μου και κάποιος άλλος την γνώμη του.... μπορώ να πω οτι τουλάχιστον δεν βαριέμαι... κάτι είναι και αυτό... χαχαχα
Εικόνα ζωδίου Λυδία Π.
25-04-2014 στις 17:46
Μάλλον με έχετε ξεχάσει... έχει περάσει τόσος καιρός και δεν έχω λάβει καμία απάντηση, ως τώρα δεν εχω δει τιποτα ενθαρρυντικό στα ερωτικά μου , τζίφος που λέμε... Θα μου δώσετε καποια συμβουλή γι' αυτό που σας ρώτησα ή έστω κατι γενικά.....Σας παρακαλώ...και χρονια πολλά!!!
Εικόνα ζωδίου Kentayros
30-04-2014 στις 10:14
Λυδία, είμαι άσχετος με τα περί αστρολογικά, αλλά θα σου έλεγα πρόσεχε τι εύχεσαι. Απο οσο έχω καταλάβει, οι Αιγόκεροι (σε ζώδιο και ωροσκόπο) συγκρατιούνται. Δεν ξέρω τον πραγματικό λόγο.. αλλά αν πέσουν σε έναν λάθος άνθρωπο.. σας παίρνει το μυαλό και μετα γιαχαραντάν. Τέλος πάντων φαντάζομαι έναν κοινωνικο περίγυρο τον έχεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για εσένα εκεί μέσα. Όλο και κάτι θα εμφανιστεί. Είναι νόμος της φύσης. (τώρα βεβαια με τα κριτήρια που θέλεις δεν ξέρω.., αλλά και πότε μας εμφανίζεται με τα κριτήρια μας?)
Εικόνα ζωδίου Λυδία Π.
01-05-2014 στις 00:17
Έχεις κι εσυ τα δικια σου, αλλά δεν μπορω να πω ότι δεν κοιτάω γύρω μου, ίσα ίσα το αντίθετο, αλλά μπα δεν υπάρχει εκεί έξω αυτό που ψάχνω γιατί κανείς δεν αγαπάει ειλικρινά και χωρίς καχυποψία, δεν αποκαλύπτεται, όλοι σκέφτονται να καλύψουν πρώτα τα νότα τους και μετά να προκύψει κάτι, εντάξει δεν θα πουν όχι, ενώ μετά από καιρό κατάλαβα ότι εκείνος το έκανε,ίσως περισσότερο και από εμένα, έγιναν πολλά, τι να σου λεω τώρα... ααα ειμαι λίγο περίεργος αιγόκερως, έχω ωροσκόπο τοξότη...τελοσπάντων θα δείξει, άλλωστε μου είχαν πει οτι η ζωή δίνει τη λύση.. θα ήθελα όμως και μια γνώμη που ξέρει από αστρολογικά..
Θεσεις πλανητων