Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



Εικόνα ζωδίου
ΚΑΝΤΙ ΚΑΝΤΙ
01 Ιουν 2014 | 13:03
Το καλοκαιρι ήρθε και...
για εμένα(11-1-1980) το καλοκαιρι φανηκε να ηρθε ενα μηνα νωριτερα οταν ηλιος ελαμψε μετα απο καιρο στα αισθηματικα μου...αλλά για μια ακόμα φορά όπως απο περσυ τον Νοέμβριο και πάλι συννεφια... τελικά τι συμβαινει με τα αισθηματικά μας? Θα μοιραστούμε την πετσετα μας αυτο το καλοκαιρι ή θα ειναι και πάλι όπως εδω και τρια χρόνια?
Εικόνα ζωδίου signingstar
01-06-2014 στις 20:58
Ενώ βρίσκεσαι στην εποχή που ο Δίας είναι απέναντι από τον Ήλιο σου, και που ο Κρόνος έχει πλέον απομακρυνθεί από τη Σελήνη σου, φαίνεται πως κάτι στραβώνει στα αισθηματικά σου. Η αλήθεια είναι πως με το Χείρωνα απέναντι από τον Άρη σου, αυτό που διδάσκεσαι είναι να αναθεωρήσεις αρκετά σχετικά με τις επιλογές σου στον αισθηματικό τομέα. Θα σου έλεγα να εστιάσεις στον εαυτό σου, να αναζητήσεις κατά πόσο βρίσκεις τον έρωτα που θέλεις στο πρόσωπο ανθρώπων που ξεκινά κάτι, γιατί έχεις μπροστά σου μία εξαιρετική συγκυρία σε ένα χρόνο από τώρα για να κάνεις ένα τεράστιο ξεκίνημα ζωής. Αυτό δε σημαίνει πως μέχρι τότε θα μείνεις μόνη, αλλά σημαίνει πως είναι κρίμα επιλογές που θα σε αφήσουν μόνη σε ένα χρόνο από τώρα.
Εικόνα ζωδίου ΚΑΝΤΙ ΚΑΝΤΙ
27-12-2014 στις 19:58
...και ηρθε και ο χειμωνας. Ακολουθω τη συμβουλη , αν και όλα με καθοδηγησαν εκει...στο εντός, στην αναγνωριση του εαυτού. Αναθεωρησα δεδομενα σχεσεων, επιλογων και συνεχιζω. ειναι, ομως τοσο εκνευριστικό να μη μπορεις να επικοινωνεις με τους αλλους- φευγουν τρεχοντας...ειναι απιστευτο αυτο που βιώνω απο τον Δεκέμβρη του 2013. Κανενας δεν ηρθε να μοιραστει μαζι την πετσετα στην παραλια, κανεις την ομπρέλα στις βροχες του φθινοπώρου και κανεις τα δωρα κατω απο το δεντρο...να ελπίζω εστω σε καποια μοιρασια κουβερτας τον Γεναρη...τουλαχιστον μεχρι να περασει το επομενο εξαμηνο...οχι τιποτα σπουδαιο απλά μια επικοινωνια που δεν θα ληξει με εξαφανιση!
Θεσεις πλανητων