Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



Εικόνα ζωδίου
Αγγελική
16 Ιουν 2016 | 17:40
Αλλαγή πορείας
Εδώ και τρία χρόνια έχω μπει σε φάση εσωτερικής αλλαγής και αναζήτησης,δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ανταποκρίνεται αστρολογικά,αλλά έτσι αισθάνομαι.Θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξουν σοβαρές ευκαιρίες επαγγελματικά και συναισθηματικά.Σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό για να βρω δουλειά.Έχω γεννηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 1982 στις 9,05 το πρωϊ στην Αθήνα.Ευχαριστώ πολύ.
Εικόνα ζωδίου signingstar
16-06-2016 στις 20:30
Καλησπέρα σας, κοιτάζοντας το χάρτη σας, υπάρχουν δύο αντίπαλα στρατόπεδα στην προσωπικότητα σας που σας αναγκάζουν να μιλάτε με αυτό τον τρόπο. Από τη μία πλευρά, υπάρχει η πλευρά του εαυτού σας που λέει πως μόνο μακριά από το γνώριμο περιβάλλον θα καταφέρετε να εκφράσετε επιτέλους τον πραγματικό σας εαυτό. Αυτό το κομμάτι σας βρίσκει γόνιμο έδαφος αυτή την εποχή για να εκφραστεί ακόμα πιο δυνατά, μέσα από τη σκέψη πως μία επαγγελματική πρόταση κάπου μακριά θα σας βοηθήσει να ξεκόψετε δεσμούς από το ασφαλές σας καταφύγιο. Υπάρχει όμως και το άλλο κομμάτι σας που φλέγεται για να βρει το ασφαλές καταφύγιο που αναζητά, εκεί που θα νιώσετε σαν να μην πρέπει να αγχώνεστε για τον εαυτό σας, αφού θα ανήκετε σε μία σχέση, μία συνεργασία, μία οικογένεια, μία κοινωνία που θα φροντίζει ομαδικά και όχι ατομικά για το καλό. Να ξέρετε πως όποια μετακίνηση και αν κάνετε μετά τον Αύγουστο, η ζωή θα σας οδηγήσει σε περίπου δύο χρόνια στη συνειδητοποίηση πως η απάντηση στα ερωτήματα σας είναι μία σχέση που θα αλλάξει την ταυτότητα σας. Οπότε, κάντε το άλμα, αλλά να έχετε στο μυαλό σας πως αυτό που ψάχνετε είναι έναν άνθρωπο και όχι μία δουλειά, έχοντας όμως κατά νου πως αυτό μπορεί να σημαίνει πως βρίσκονται καταρχάς τη δουλειά, αυτό θα σας οδηγήσει στο να βελτιώσετε την αυτοπεποίθηση σας και να βρείτε και τον άνθρωπο που αναζητάτε.
Εικόνα ζωδίου Αγγελική
16-06-2016 στις 21:57
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας! Όντως παλεύουν μέσα μου αυτές οι δυο πλευρές! Η αλήθεια είναι ότι τα συναισθηματικά μου με έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά και ψάχνω κάτι που να αξίζει τον κόπο.Μακάρι να βρεθεί...
Θεσεις πλανητων