Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων

Το αφιέρωμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων είναι εδώ 

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώΕικόνα ζωδίου
Τζένη
29 Αυγ 2016 | 17:26
Επιλεκτική θετική επίδραση πλανήτη
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο Δίας στον Ζυγό στον 7ο θα μου φέρει... ένα τίποτα (!) στα προσωπικά, όπως τα τελευταία έξι χρόνια κάθε θετική διέλευση. Ο Δίας στον 5ο ηλιακό και γενέθλιο πέρασε και... δεν ακούμπησε! Είχα ήδη κάνει τις αναθεωρήσεις μου, έχω ήδη υποστεί ολική μετάλλαξη, αλλά... Γιατί οι αστρολόγοι μιλούν για τα "δώρα του Δία", για σχέσεις ζωής, παιδιά, κλπ και αγγίζουν πολλούς που γνωρίζω αλλά ποτέ εμένα; Ευχαριστώ. (Έχετε τα στοιχεία μου από την εγγραφή, σωστά; Αν όχι, πείτε μου να τα στείλω.)
Εικόνα ζωδίου signingstar
30-08-2016 στις 22:35
Καλησπέρα Τζένη, από όσο βλέπω ο Δίας έχει ήδη περάσει στον 7ο οίκο σου, αφού ξεκινά από την Παρθένο, αλλά η μεγαλύτερη εύνοια έρχεται από τον Οκτώβριο και μετά, αφού υπάρχουν μία σειρά από πλανητικές επιρροές που φαίνεται να σε κάνουν να επενδύεις στην εξωστρέφεια και τις γνωριμίες. Την περασμένη διετία πέρασες μία μεγάλη φάση εσωστρέφειας και ανάγκης να αναζητήσεις το λόγο για τον οποίο επιλέγεις σχέσεις που δε βγάζουν κάπου, και από τον Οκτώβριο και μετά θα είσαι έτοιμη να βγεις και να μιλήσεις και πάλι ανοικτά για τις επιλογές σου. Να θυμάσαι πως για να δουλέψει ο Δίας από τον 7ο οίκο σου, θα πρέπει ταυτόχρονα να γνωρίζεις τι ακριβώς αναζητάς, αφού ο Κρόνος στη Σελήνη σου μπορεί να φέρει δώρα μαζί με το Δία, μόνο αν μιλήσεις συγκεκριμένα και όχι αφηρημένα σχετικά με την εικόνα της σχέσης που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να εστιάσεις σε αυτά που φέρνει η άλλη πλευρά και σε ευχαριστούν και όχι σε αυτό που του λείπει και θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να μη δοκιμάσεις να σχετιστείς μαζί του.
Εικόνα ζωδίου Τζένη
30-08-2016 στις 23:45
Σας ευχαριστώ πολύ!
Θεσεις πλανητων