Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



Εικόνα ζωδίου
Niknik
18 Απρ 2017 | 20:15
Πορεία σχέσης (απόπειρα Νο2)
Χρόνια Πολλά και Καλά,με υγεία! Λένε ότι επιμενων νικά και επειδή από τα δείγματα γραφής σας έχω μια εκτίμηση και εμπιστοσύνη στην γνώμη σας,γι αυτό και σας ξαναγράψω. Είμαι γεννημένη 5/11/1984, 05:05 το πρωί στην Αθήνα και ο σύντροφος μου 22/2/1980 στην Αθήνα. Θα εκτιμούσα πολύ την γνώμη σας ως προς το αν έχει πορεία και προοπτικές αυτή η σχέση.
Εικόνα ζωδίου signingstar
19-04-2017 στις 20:37
Χρονιά Πολλά και καλά! Γιατί να μην έχει προοπτική? Κοιτάζοντας μόνο το δικό σας χάρτη, βλέπω πως ο Δίας έχει ξεκινήσει μία πορεία που θα κρατήσει 2-3 χρόνια και θα προσφέρει την ευκαιρία να εξελίξετε τη ζωή σας. Θα σας πρότεινα όμως να μάθετε καταρχάς εσείς αν θέλετε αυτή τη σχέση, και αν είναι σχέση που αντικαθιστά κάτι που έχει αφήσει στίγμα και πληγή μέσα σας ίσως και από πολύ μικρή ηλικία, και στη συνέχεια θα μάθετε αν θα προχωρήσει αυτή η σχέση. Έχετε την ευκαιρία για μία ευτυχισμένη σχέση στη ζωή σας, αλλά θα πρέπει την επόμενη διετία να τη χτίσετε πάνω σε εύφορο έδαφος και όχι σε ένα κομμάτι γης που κρύβει τμήματα της ζωής σας που δεν έχετε χωνέψει
Εικόνα ζωδίου Niknik
19-04-2017 στις 22:02
Σας ευχαριστώ καταρχήν μέσα από την καρδιά μου για την απάντηση! Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείται.. όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση νοιώθω ότι υπάρχει κάτι ουσιαστικό κι από τις δύο πλευρές,με έναν άνθρωπο που αξίζει και όχι απλά για μια ακόμα σχέση "περαστικη". Κι εκεί ήθελα την δική σας αστρολογικη οπτική και συμβουλή,στο αν κάνω λάθος ή όχι...
Εικόνα ζωδίου signingstar
21-04-2017 στις 19:49
Αυτό λοιπόν που λέω είναι πως θα πρέπει να μάθετε αν αυτός ο άνθρωπος πάει να αντικαταστήσει κάτι άλλο και αν ισχύει αυτό, τότε σε περίπτωση που λάβει χώρα η αντικατάσταση, υπάρχει περίπτωση να δείτε το συγκεκριμένο άτομο με άλλη ματιά. Προχωρήστε με ενθουσιασμό στο παρακάτω, αλλά να σκέφτεστε πάντα τι είναι αυτό που κατά βάθος θέλετε να βγάλετε από μέσα σας και να λυτρωθείτε από τη σκιά που κουβαλά στη ζωή σας.
Εικόνα ζωδίου Niknik
21-04-2017 στις 22:51
Δεν τον βλέπω ως "δεκανικι" για να αντικαταστησω κάτι άλλο. Άλλωστε πιστεύω ότι κάτι τέτοιο κατά πάσα πιθανότητα είναι μια αποτυχημένη απόπειρα πράγμα που δεν το θέλω. Η οποιαδήποτε "αγωνία μου" αν θέλετε είναι στο αν υπάρχουν τα φόντα για το παρακάτω,που προϋποθέτει την θέληση και των δύο,ώστε να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτή την επιλογή. Υ.Γ. Προφανώς δεν έχω υπάρξει και πολύ τυχερή κατά το παρελθόν εξου και η ανησυχία.
Εικόνα ζωδίου signingstar
22-04-2017 στις 10:52
Εφόσον λοιπόν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι δεκανίκι, τότε μια χαρά θα κυλήσει. Η όποια θεραπεία ψάχνεις, θα έρθει μόνο από εσένα και μόνο από μέσα σου και όχι από άτομα που έρχονται στη ζωή σου. Οπότε, όλα καλά!
Εικόνα ζωδίου Niknik
22-04-2017 στις 13:27
Ευχαριστώ πολύ πολύ για το χρόνο και για τις συμβουλές σας!
Θεσεις πλανητων