Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ07
Μαι
Ασανσερ
Από signingstar

Τα τετράγωνο του Δία από το Σκορπιό με τη Σελήνη από τον Υδροχόο και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον Ερμή από τον Κριό την Τρίτη 8 Μαΐου φαίνεται να δυναμώνουν τη σύγκρουση ανάμεσα στην ανάληψη προσωπικής πρωτοβουλίας και το κατεστημένο που δημιουργεί ασφυκτικούς νόμους και κανόνες. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι μία συνεχής διαμάχη ανάμεσα σε αυτούς του δύο πόλους, που πιθανότατα να συμβολίζουν το παλιό με το νέο. Οι λεκτικές συγκρούσεις είναι εμφανείς και μοιάζουν να εκτονώνουν την ανάγκη των δύο πόλων να αναδείξουν τη δυναμική τους, να κάνουν επίδειξη δύναμης και ισχύος. Κάποιες φορές, αυτή η διαμάχη μοιάζει με σκηνή από ταινία ή θεατρική παράσταση, αφού είναι σε θέση να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των παρισταμένων και θεατών, λόγω της απρόβλεπτης τροπής που μπορεί να λαμβάνει. Οι απότομες εναλλαγές του τόνου της φωνής και της διάθεσης της κάθε πλευράς, λειτουργούν ως το απόλυτο αγχολυτικό σε δύο πλευρές που δεν αντέχουν τη στασιμότητα, αλλά απεχθάνονται και την αμφισβήτηση της δύναμης και της επιρροής τους. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα μπορεί να έχει έντονες διακυμάνσεις στο συναισθηματικό σου κόσμο και να δεις τη διάθεση σου να κινείται σαν να βρίσκεται σε ασανσέρ. Μπορεί να βρεις μία μικρή αφορμή για να αισθανθείς χαρά και ενθουσιασμό, αλλά μετά από λίγη ώρα να νιώσεις ένα μεγάλο κενό και μία απογοήτευση που ίσως να μην είναι ορατό από που προέρχεται. Αυτή η εναλλαγή συναισθημάτων μπορεί να σε κουράσει και να τεντώσει τα νεύρα σου, γι αυτό φρόντισε να είσαι σε θέση να λαμβάνεις αποστάσεις από πιεστικά περιβάλλοντα που βρίσκονται γύρω σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων