Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ08
Μαι
Μπερδεμα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Τετάρτη 9 Μαΐου φαίνεται να τονίζει το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και να περιπλέκει την κατάσταση στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η απόσταση ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία μπορεί να μεγαλώσει και να δημιουργήσει ένα χάσμα που είναι πολύ εύκολο να τραφεί με ελπίδες και προσδοκίες. Η απόσταση ανάμεσα σε αυτό που λέγεται και αυτό που θέλεις να ακούσεις είναι πλέον πολύ μικρή, ώστε να μπορείς να μεταφράσεις λόγια με τρόπο που ταιριάζει με τις εκάστοτε διαθέσεις και επιθυμίες σου. Μία λέξη που γεννά ελπίδες είναι ικανή ώστε να προκαλέσει ενθουσιασμό, με αποτέλεσμα να χτίζεις ένα ολόκληρο δημιούργημα πάνω σε ένα έδαφος που δεν είναι καθόλου σταθερό. Η ανάγκη σου όμως να ζήσεις μέσα σε κάτι μεγάλο που σε προστατεύει και σε βοηθά να βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον είναι παρούσα και διαστρεβλώνει την  πραγματικότητα. 

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να δώσεις πολλές υποσχέσεις τη σημερινή ημέρα τις οποίες δεν είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας, αφού δεν έχεις εξετάσει με προσοχή το χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα γίνουν και πράξη. Είναι αρκετά πιθανό να εκτεθείς στα μάτια ανθρώπων που έχουν εμπιστευτεί τις δηλώσεις σου, και να χρειαστεί στη συνέχεια να βρεις τον τρόπο να επανορθώσεις ειδικά σε περιστάσεις που δεν είναι χρήσιμο να δημιουργήσεις κακή εικόνα για τον εαυτό σου. Σαφώς και αυτό σημαίνει πως θα δυσαρεστήσεις κάποια άτομα, αλλά δεν μπορείς να είσαι συμπαθής σε όλους γύρω σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων