Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ09
Μαι
Και αν τολμουσες να ζησεις τη ζωη που φανταζεσαι;
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους την Πέμπτη 10 Μαΐου φαίνεται να μεγαλώνει το μπέρδεμα στο μυαλό και την καρδιά των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ανάγκη να πάψεις να σκέφτεσαι με γνώμονα τη λογική είναι παρούσα και μοιάζει να σε οδηγεί σε περίεργα μονοπάτια σκέψης, αφού θέλεις να εμπιστευτείς το ένστικτο σου, το οποίο όμως είναι σε θέση να σε κάνει να συνειδητοποιείς πως υπάρχουν κάποιες παγίδες στα δεδομένα που έχεις μπροστά σου. Όσο και να θέλεις να εμπιστευτείς, όσο και να έχεις θετική ματιά απέναντι σε προκλήσεις που δέχεσαι, δεν μπορείς να αγνοήσεις τα σημάδια που δείχνουν πως δεν  μπορείς να κλείνεις τα μάτια σου μπροστά στην αλήθεια, αφού κάποια κομμάτια της βρίσκονται μέσα σε λεπτομέρειες τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα μπορεί να σε βοηθήσει να αποδράσεις από τη γήινη πραγματικότητα και να ταξιδέψεις μακριά, σε μία διάσταση που δεν έχει σχέση με το ρουτίνα της ζωής σου. Μπορεί να πέσει στα χέρια σου ένα βιβλίο που θα σε απορροφήσει και θα κάνει το χρόνο να περάσει χωρίς να αντιληφθείς πως συνέβη κάτι τέτοιο. Μπορεί να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή που σε βοηθά να αδειάσεις το μυαλό σου από τις έντονες σκέψεις της τελευταίας περιόδου. Μπορεί πάλι να απολαύσεις τη συντροφιά ενός προσώπου που βρίσκεται εκεί για να μαλακώσει τις αγωνίες και τις φοβίες σου. Με κάποιο τρόπο συνειδητοποιείς πως η πραγματικότητα μπορεί κάποιες στιγμές να περάσει σε δεύτερη μοίρα, ώστε να δώσει το περιθώριο στη φαντασία σου να σκηνογραφήσει το σκηνικό της σημερινής παράστασης της ζωής σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων