Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ10
Μαι
Ξαφνικα
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς την Παρασκευή 11 Μαΐου δε μοιάζει να είναι σε θέση να κατευνάσει την ένταση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) αφού η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Κριό και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω μοιάζουν να δυναμώνουν την ένταση των τυμπάνων του πολέμου. 

Αυτό που ετοιμάζεται εδώ και περίπου ένα μήνα, αυτό που βρίσκεται σε διαδικασία σερβιρίσματος ως οριστική απόφαση ή γέννησης που αλλάζει τις ισορροπίες, μοιάζει να φουντώνει το θόρυβο και τις ιαχές, να είναι σε θέση να δείξει τη δυναμική του, να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να ζητήσει το ζωτικό χώρο που του ανήκει. Η Σελήνη στους Ιχθείς προσπαθεί να θολώσει τα νερά, τουλάχιστον μέχρι νωρίς το απόγευμα, αλλά η είσοδος της Σελήνης στον Κριό από το απόγευμα και μετά μοιάζει να ενεργοποιεί εξελίξεις που φαίνεται να είναι πλέον ταχύτατες. Σαφώς και αυτό σημαίνει πως κάποια πράγματα μπορεί να εκφραστούν ή να γίνουν πολύ βιαστικά, με αποτέλεσμα να μην είναι ορθά εκφρασμένα, αλλά αυτό που μοιάζει να έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η απόδραση από την αδράνεια.

Οι συνθήκες που διαμορφώνονται μετά το απόγευμα μοιάζουν να φέρνουν στο προσκήνιο μία κίνηση που είναι σε θέση να ταράξει τα ήρεμα νερά, που μπορεί να ξυπνήσει κάποιες συνειδήσεις που έχουν αποφασίσει να κοιμούνται. Η προσωπική ανάληψη δράσης είναι μονόδρομος, αφού φαίνεται ως η μόνη διέξοδος για να βγεις από ένα αδιέξοδο που είναι πιθανό να σε εγκλωβίζει πλέον, που μοιάζει να έχει πάψει να αποτελεί δίχτυ ασφαλείας και να έχει μετατραπεί σε δίχτυ που παγιδεύει. Η αντίδραση σου μπορεί να είναι έντονη και θορυβώδης, αλλά μοιάζει να κρύβει μέσα της την υπομονή που έχεις κάνει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, απέναντι σε προκλήσεις που έχουν μείνει αναπάντητες. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων