Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ11
Μαι
Επιταχυνοντας τη σωστη χρονικη στιγμη
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το Σάββατο 12 Μαΐου φανερώνει τις δυσκολίες της προσωπικές έκφρασης και δράσης στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, λόγω κανόνων και νόμων που τίθενται από ομάδες και κοινωνίες που φοβούνται τις αλλαγές. 

Μπορεί να βρεθείς μπροστά στην προοπτική του να κάνεις φανερή την παρουσία σου χωρίς να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, χωρίς να λειτουργείς καλυμμένα και προστατευμένα και αυτή η ευκαιρία να σε εξιτάρει. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως λες κάτι που ξαφνιάζει, πως κάνεις κάτι που τρομοκρατεί, πως αποφασίζεις να σπάσεις δεσμά και κανονισμούς για να δείξεις πως έχεις τσαγανό και θέληση. Σαφώς και μία τέτοια πράξη θα φέρει αντίδραση, θα προκαλέσει θυμό και αναβρασμό, αλλά μόνο μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταλάβεις πως μπορεί να βιάζεσαι περισσότερο από όσο αντέχουν οι γύρω σου, με αποτέλεσμα να κατανοείς πως μπορεί να βρίσκεσαι σε λάθος χώρο τη σωστή χρονική στιγμή. 

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει η ευκαιρία να χαμηλώσεις ταχύτητα, αφού θα φέρεις στο προσκήνιο κάποιους κανόνες που δεν μπορείς να σπάσεις. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να στιγματίσεις δεδομένα που λειτουργούν αποτρεπτικά απέναντι στις διαθέσεις σου και να αποδείξεις πως μπορεί να κουβαλάς τη διάθεση να οδηγήσεις τις καταστάσεις, αλλά θα πρέπει να λάβεις τη στήριξη και βοήθεια άλλων. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να σε υποστηρίξουν στην επιθυμία σου να εναντιωθείς σε άδικα εμπόδια, να αποφύγεις στείρα αδιέξοδα, να τα βάλεις με ανόητα τείχη. Θέλεις να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου, αλλά χρειάζεσαι και συνοδηγούς σε αυτή την πορεία.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων