Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ15
Μαι
Μετατοπιση προτεραιοτητων
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και του Άρη στον Υδροχόο την Τετάρτη 16 Μαΐου, ακολουθούν τη χθεσινή είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, που μοιάζει να έχει φέρει μεγάλες αλλαγές σε δομές που φάνταζαν πως διέθεταν σταθερότητα απέναντι στο χρόνο. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει με μία ισχυρή δοκιμασία ανάμεσα σε ανθρώπους που παλεύουν να περάσουν τη δική τους άποψη, να ακουστεί η φωνή τους, να αποδείξουν πως διαθέτουν την ικανότητα να διαχειριστούν καταστάσεις που απαιτούν στιβαρότητα και ισχυρό μυαλό. Σαφώς και κάποιοι θα αισθανθούν να τρέμει η γη κάτω από τα πόδια τους, να αντιλαμβάνονται πως αλλάζουν οι ισορροπίες και απαιτείται μεγαλύτερη ομαδικότητα για να έρθουν εις πέρας αποστολές που δεν μπορούν να βασίζονται στη δύναμη της μονάδας. Αυτό βέβαια σημαίνει πως κάποιοι καλούνται να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους, να γίνουν περισσότερο ομαδικοί και ευέλικτοι. 

Η σημερινή ημέρα όμως θα κάνει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) να αντιληφθούν πως ξεκινά μία περίοδος ενός εξαμήνου κατά τη διάρκεια του οποίου θα πρέπει να αποδείξουν πως μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, να υποστηρίξουν τις απόψεις και προσπάθειες τους ή να κλείσουν την πόρτα σε μία παράσταση που έπαψε να τους χωρά ή να τους ενδιαφέρει. Το βάρος που κουβαλάς στους ώμους σου, ειδικά αν ανήκεις στο σταθερό σταυρό, είναι αρκετά μεγάλο με αποτέλεσμα να κατανοείς πως χρειάζεται να δώσεις νέες υποσχέσεις κυρίως στον εαυτό σου πως θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας την αποστολή. Σκέψου λοιπόν καλά το επόμενο χρονικό διάστημα των έξι μηνών, αν θέλεις να είσαι συνεπής με τις προθέσεις και υποσχέσεις σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων