Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ16
Μαι
Λογια που ερωτευεσαι
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Διδύμους την Πέμπτη 17 Μαΐου φαίνεται να αναδεικνύει την ομορφιά και την αξία του μυαλού, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ευελιξία της σκέψης, η γοητεία της δημιουργίας ενός συνειρμού που ανατρέπει δεδομένα, ο τρόπος με τον οποίο μπορεί κάποιος/α να φέρει μία κουβέντα στα μέτρα του/ης, είναι στοιχεία που θα τραβήξουν βλέμματα προς την πλευρά τους τη σημερινή ημέρα. Είναι αρκετά πιθανό να έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις τη σκέψη σου μέσα από ένα πλαίσιο που είναι σε θέση να πείσει ακόμα και τα πρόσωπα που διαθέτουν έντονες αντιρρήσεις. Αυτό που μοιάζει να έχει σημασία είναι ο τρόπος που θα πλασάρεις αυτό που λες, και όχι απαραίτητα αυτό που ουσιαστικά λες. 

Η σημερινή όμως ημέρα κουβαλά μαζί της και έντονα στοιχεία ερωτισμού, είναι σε θέση να ανάψει μία ερωτική σπίθα σε περιστάσεις που δεν έχουν στηθεί πάνω στη συγκεκριμένη βάση. Ένα απλό κομπλιμέντο μπορεί να πάρει διαστάσεις και να αποτελέσει την αφορμή να υπάρξει ενδιαφέρον ανάμεσα σε άτομα που κάτω από άλλες περιστάσεις μπορεί να μην έδιναν ιδιαίτερη σημασία. Ο τρόπος όμως που θα κάνεις αυτό το κομπλιμέντο και η αντίδραση της άλλης πλευράς, ειδικά αν περιλαμβάνει μία μορφή παιδικότητας και αθωότητας, είναι σε θέση να ανάψουν αυτή τη σπίθα που δεν έχει διάρκεια, αλλά μπορεί να κουβαλά αρκετή βραχύβια δυναμική. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων