Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ13
Ιουν
Θαρρος η δειλια;
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο και η σύνοδος με τον Ερμή την Πέμπτη 14 Ιουνίου μοιάζει να δημιουργεί έντονες συνθήκες υποκειμενικότητας ειδικά στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ανάγκη περιχαράκωσης των ιδεών, απόψεων και αποκτημάτων είναι μία έντονη τάση που μοιάζει να οδηγεί σε κάποιες συμπεριφορές που φαντάζουν κάπως κλειστοφοβικές και περιοριστικές. Μπορεί να θελήσεις να δοκιμάσεις τις προθέσεις της άλλης πλευράς, να τεστάρεις κατά πόσο έχεις απέναντι σου ένα άτομο που εννοεί αυτά που έχει πει, στέλνοντας κάποια σινιάλα που είναι διφορούμενα ή μπερδεμένα. Η τάση κυκλοθυμίας είναι ένα γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους γύρω σου, αλλά ακόμα και στον εαυτό σου, αφού η παρόρμηση και η δειλία περπατούν χέρι-χέρι στο δρόμο της απόφασης που καλείσαι να λάβεις. 

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω με την πάροδο της ημέρας θα φέρει στο προσκήνιο κάποια ορατά εμπόδια που δικαιολογούν την παραπάνω συμπεριφορά. Πιθανότατα να φοβηθείς από κάποιες δηλώσεις ανθρώπων γύρω σου, να θεωρήσεις πως καλείσαι να υποτάξεις τον εαυτό σου κάτω από τις προθέσεις και διαθέσεις τους, με αποτέλεσμα να μαζεύεσαι στη γωνιά σου. Ίσως όμως να έχεις την ευκαιρία να τα βάλεις με έναν υπολογίσιμο αντίπαλο με στόχο να αναδείξεις τη δυναμική σου, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις ισότιμα την άλλη πλευρά, κάτι που μοιάζει τελικά με την ευκαιρία να βγεις από το κλουβί σου και να τολμήσεις να μιλήσεις για τον πραγματικό σου εαυτό. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων