Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ14
Ιουν
Ενας απολυτα ειλικρινης καθρεφτης
Από signingstar

Η αναμέτρηση της Σελήνης από τον Καρκίνο αρχικά με τον Κρόνο και εν συνεχεία με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Παρασκευή 15 Ιουνίου μοιάζει να δημιουργεί ένα σκηνικό ασφυξίας στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα χρειαστεί να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου, να τολμήσεις να κοιτάξεις στον καθρέφτη και να αναγνωρίσεις ουλές και σημάδια που σε καταδιώκουν και δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς. Είναι καιρός να αντιληφθείς πως έχεις μεγαλώσει και πρέπει να φέρεις εις πέρας τις ευθύνες και υποχρεώσεις σου, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να σκάψεις μέσα σου και να ανακαλύψεις δύναμη και πλούτο που είσαι σε θέση να πουλήσεις ακριβά. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι ποιο είναι το περιβάλλον που κινείσαι πλέον, να δεις πως βρίσκεσαι σε ένα έδαφος που δε μοιάζει με παιδική χαρά, αλλά είναι στίβος μάχης στον οποίο καλείσαι να συμμετάσχεις με όλο σου το είναι. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να σε φέρει σε επαφή και με άτομα που σε έχουν ανάγκη, να λειτουργήσεις υποστηρικτικά απέναντι σε πρόσωπα που περνούν μέσα από έντονες κρίσεις. Μία τέτοια συναναστροφή είναι σε θέση να φέρει στην επιφάνεια και τις δικές σου φοβίες και εμμονές, να σε βάλει στη διαδικασία να νιώσεις έντονα τον πόνο και την αγωνία της άλλης πλευράς, τα οποία όμως κουβαλάς και εσύ ο/η ίδιος/α. Μπορείς να γίνεσαι καθρέφτης των συναισθημάτων των ανθρώπων που έχεις απέναντι σου, κάτι πολύ χρήσιμο για να στηρίξεις τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αλλά και επικίνδυνο αφού μπορείς να πάρεις πάνω σου τα βάρη όλων των άλλων. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων