Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ15
Ιουν
Η δυναμη της σιγουριας
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο το Σάββατο 16 Ιουνίου μοιάζει να προκαλεί μία ευχάριστη ή δημιουργική αναστάτωση στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η εικόνα κάποιου ατόμου μπορεί να μοιάζει τόσο έντονη, που είναι σε θέση να διαταράξει ισορροπίες και δεδομένα μέσα σε ένα περιβάλλον που έχει παγιωθεί. Η προσωπική έκφραση ενός ατόμου, η ικανότητα του να διεγείρει τον περίγυρο του μέσα από τον τρόπο που εκφράζεται ή απλά κινείται, είναι ένα ισχυρό κίνητρο ώστε να υπάρξει μία προσέγγιση ανάμεσα σε ανθρώπους που αντιλαμβάνονται πως είναι διαφορετικοί σε σχέση με τους γύρω τους. Η σύγκλιση κάποιων τέτοιων προσώπων θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια μία ισχυρή έλξη, που είναι ικανή να εκφραστεί τόσο σε ερωτικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Από την άλλη πλευρά, αν  είσαι μπλοκαρισμένος/η ανάμεσα σε ένα δίπολο αποφάσεων, αν παλεύεις να βγάλεις ένα συμπέρασμα, αν προσπαθείς να εκφράσεις την αλήθεια σου μέσα σε ένα συνονθύλευμα προοπτικών, τότε η σημερινή ημέρα μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις το βήμα που αναζητάς. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως επιλέγεις μία κατεύθυνση που σε βοηθά να αναδείξεις την προσωπικότητα σου και αγνοείς την προοπτική μίας περίστασης που σε εγκλωβίζει στο γνώριμο πατρόν. Μπορεί να θεωρηθείς αλαζόνας και εγωιστής, αλλά την ίδια στιγμή θα καταφέρεις να είσαι καλά με τον εαυτό σου, κάτι που είναι βασικό σε αυτή τη χρονική στιγμή. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων