Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ17
Ιουν
Δυο ερωτευμενοι αντιπαλοι
Από signingstar

Η σχεδόν απόλυτη σύνοδος της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα τη Δευτέρα 18 Ιουνίου φωνάζει πως είναι καιρός να κοιτάξεις προς την κατεύθυνση που προσφέρει την ευκαιρία μίας ευχάριστης στιγμής, την ίδια στιγμή που η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο παλεύει να προσγειώσει ότι μοιάζει να μην πατά πάνω στη Γη. 

Από τη μία πλευρά, υπάρχουν έρωτες που φουντώνουν και από την άλλη πλευρά μία εργασιακή καθημερινότητα που είναι πολύ βαριά. Από τη μία πλευρά, προκύπτουν συναντήσεις μεταξύ ανθρώπων που αντιλαμβάνονται πως ανοίγονται πολύ σημαντικοί δρόμοι ανάμεσα τους και από την άλλη πλευρά κάποιοι καταπνίγουν τις επιθυμίες της καρδιάς τους μέσα από την εργασιοθεραπεία και την αποστασιοποίηση. Από τη μία πλευρά, κάποιοι αποφασίζουν να διασκεδάσουν όσο περισσότερο γίνεται και από την άλλη πλευρά υπάρχουν φωνές μίας ενοχικής συνείδησης που μιλούν για την ανάγκη της ανάδειξης μίας έντονα ταπεινής εικόνας. 

Η σημερινή ημέρα κινείται ανάμεσα σε δύο όρια που απέχουν πολύ μεταξύ τους και είναι σε θέση να δημιουργήσουν επικίνδυνες ισορροπίες. Ο ενθουσιασμός και η επιστροφή στην πραγματικότητα αποφασίζουν να περπατήσουν χέρι-χέρι, γνωρίζοντας όμως εξαρχής πως πρόκειται για ένα ζευγάρι που δεν μπορεί να μακροημερεύσει. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και θα οδηγήσει σε διαχωρισμό ανθρώπων στη βάση της συνειδητότητας που κουβαλούν σχετικά με την οπτική που έχουν απέναντι στη ζωή. Η αποκρυστάλλωση της πραγματικότητας είναι κάτι μία εξαιρετικά χρήσιμη απόφαση και στάση ζωής, αρκεί να μην σκοτώνει την ίδια στιγμή την εμπιστοσύνη στο όνειρο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων