Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ18
Ιουν
Αυτα που δε λεγονται
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τρίτη 19 Ιουνίου, μοιάζει με την προσπάθεια του/ης σκηνογράφου να κερδίσει τις εντυπώσεις σε μία σκηνή θεατρικής παράστασης που είναι όμως πασιφανές πως οι πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι ηθοποιοί. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει με μία σκηνογραφία που αλλάζει χρωματικούς τόνους και κάνει παιχνίδια με το φως, μία σειρά από σκηνικά που παλεύουν ώστε να τραβήξουν το βλέμμα του θεατή πάνω τους, μία προσπάθεια να παίξεις κάποιος/α με την ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά φαίνεται και αυτό που υπονοείται. Υπάρχει ένα ξεδίπλωμα συζήτησης που έχει επιλέξει  να κινηθεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ουτοπία, που προσπαθεί να ενώσει με διπλωματικό τρόπο δύο πλευρές που έχουν φανερές διαφωνίες. Την ίδια όμως στιγμή, οι δύο αυτές προσωπικότητας βρίσκονται στην κεντρική σκηνή και προσπαθούν να καταλάβουν αν είναι αντίπαλοι ή εραστές. Την ίδια στιγμή, είναι πασιφανές πως δύο πύρινα βλέμματα και δύο φλογερές καρδιές λαμβάνουν μέρος σε μία σκηνή μάχης που θα μπορούσε αβίαστα να μετατραπεί σε άκρως ερωτική σκηνή.

Η σημερινή ημέρα μοιάζει να προσπαθεί να ενώσει δύο ανθρώπους που γνωρίζουν πως ελκύονται μεταξύ τους, αλλά είναι πολύ πιο βολικό να δείχνουν πως απωθούνται. Ο φόβος της ένωσης είναι τεράστιος, με αποτέλεσμα να εφευρίσκονται λόγοι που τους διατηρούν σε απόσταση, ακόμα και αν αυτοί είναι μικρές λεπτομέρειες που μεγαλοποιούνται μέσα από την αρωγή εξωτερικών παραμέτρων. Αυτό λοιπόν που έχει σημασία είναι να πέσει το βλέμμα στην κεντρική σκηνή, στον ιδιότυπο αυτό χορό ανάμεσα στα δύο άτομα και όχι στα παιχνίδια της σκηνογραφίας που προσπαθεί να γίνει η πρωταγωνίστρια της κεντρικής σκηνής.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων