Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ19
Ιουν
Αναλαμβανοντας μια καποια δραση
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στην Παρθένο μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιουνίου μοιάζει με την ευκαιρία για μία καθημερινότητα που κυλά με τους γνώριμους ρυθμούς τακτοποίησης εκκρεμοτήτων και επίλυσης ασαφειών. Το πέρασμα όμως της Σελήνης στο Ζυγό μετά το μεσημέρι και η αντίθεση με το Χείρωνα από τον Κριό, αλλά και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να ενεργοποιεί τους παρορμητικούς (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο να αναλάβουν δράσεις. 

Αυτό που φαντάζει ως τραύμα ή πληγή, έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με την αδυναμία να αναλάβεις δράση για να καταφέρεις να ισορροπήσεις κάποια κομμάτια της ζωής σου, που δεν μπορείς να συνεχίσεις να τα βλέπεις να αιωρούνται. Θα χρειαστεί όμως να διαθέτεις την κατάλληλη επιχειρηματολογία ώστε να βάλεις την άλλη πλευρά σε ένα διάλογο που μπορεί να περιλαμβάνει και κάποιες λεκτικές συγκρούσεις. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχεις τη διάθεση να προβείς και σε πράξεις που δείχνουν ετοιμότητα να γκρεμίσεις ότι είναι σαθρό και μη ωφέλιμο και όχι απλά να επιμείνεις να κριτικάρεις ότι δεν ταιριάζει με τις διαθέσεις και επιθυμίες σου. 

Το δεύτερο μισό της σημερινής ημέρας λοιπόν μοιάζει να λειτουργεί εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο, αφού η αποσταθεροποίηση είναι παρούσα με αποτέλεσμα να ενοχλεί ανθρώπους που θα ήθελαν να μην ξεβολευτούν από τη θέση τους. Όσο όμως και να προσπαθείς να κλείσεις τα μάτια σου μπροστά σε αυτό που μοιάζει να είναι μη λειτουργικό, θα χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί του αφού πιθανότατα να προκαλεί εμπόδια στην ημέρα σου. Θα χρειαστεί να είσαι προετοιμασμένος/η για κάποιες επαφές με άτομα εξουσίας, οι οποίες είναι σε θέση να σε εκνευρίσουν αν δεν καταλάβεις πως στόχος σου είναι να μπεις μέσα στη ζωή της άλλης πλευράς για να κατανοήσεις το σκεπτικό της και όχι να επιμείνεις να τρέφεις στείρες αντιπαραθέσεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων