Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ20
Ιουν
Με διαθεση συνεννοησης
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με τον Ερμή από τον Καρκίνο μοιάζει να προκαλεί έναν εκνευρισμό στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Πέμπτη 21 Ιουνίου. 

Είναι πιθανό να προκύψουν λεκτικές συγκρούσεις ανάμεσα σε άτομα που προσπαθούν να μοιραστούν μία ευθύνη ή μία υποχρέωση, να χρειαστεί να τεθούν με σαφήνεια οι ρόλοι, γιατί υπάρχουν φοβίες που κρύβονται και μπορούν να εμφανιστούν με τον πλέον ακατάλληλο τρόπο. Υπάρχουν όμως και προοπτικές να υπάρξει ένας διάλογος που θα μαλακώσει συνειδήσεις που κουβαλούν μαζί τους μεγάλα φορτία ενοχών και εμμονών. Η διάθεση για αυτή τη σύγκλιση όμως περνά μέσα από αρκετές αμφιβολίες σχετικά με τη διάθεση σου να ανοίξεις το μυαλό και την καρδιά σου, γι’ αυτό και υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύπτουν αρκετά πισωγυρίσματα σε κάποιες αρχικές τάσεις παρόρμησης. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να ενώσει και δύο ανθρώπους που επιμένουν να κρατούν αποστάσεις χωρίς όμως αυτό να είναι επιθυμητό. Η πιθανότατα να λιώσουν οι πάγοι είναι παρούσα, αρκεί να μπορεί το ένα από τα δύο μέλη να ρίξει τον εγωισμό του. Η λογική και η ειλικρίνεια είναι σημαντικά όπλα στην προσπάθεια να πέσουν κάποια οχυρά, την ίδια ώρα που το ένστικτο είναι παρόν και μιλά στη δική του γλώσσα. Η απόσταση λοιπόν ανάμεσα στο μυαλό και την ψυχή μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη, και να προκαλεί ισχυρές σεισμικές δονήσεις που είναι σχεδόν αδύνατο να παραληφθούν, αλλά θα μπορούσαν να κοιταχτούν στα μάτια και να καταλάβουν πως συμπληρώνονται μεταξύ τους.  

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων