Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ21
Ιουν
Η τεχνη της αποχωρησης
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με τον Ερμή από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Παρασκευή 22 Ιουνίου πιθανότατα να δείχνει πως υπάρχει ένα τέλος εποχής σε μία επαγγελματική ή διαπροσωπική σχέση, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Πιθανότατα να πρέπει να ισορροπήσεις ανάμεσα σε σκέψεις και αγωνίες που σε κατακλύζουν και σε μία συμπεριφορά που θα πρέπει να είναι ευγενική και αρμονική με τον περίγυρο σου. Ίσως πάλι να χρειάζεται να ταρακουνήσεις κάποια δεδομένα στο μυαλό και την καρδιά κάποιων, μέσα από φράσεις και πράξεις που δείχνουν την αντίθεση σου, χωρίς όμως να πρέπει να γίνεις έντονα δηκτικός/η. Την ίδια όμως στιγμή, είναι πιθανό να χρειαστεί να δράσεις γεφυρωτικά και διπλωματικά σε διαφωνίες και συγκρούσεις ανάμεσα σε άτομα που είναι γύρω σου και δεν μπορείς να βλέπεις πως μάχονται για να επιβληθούν το ένα του άλλου, τη στιγμή που η σύνδεση και όχι η απόσταση ανάμεσα τους είναι πολύ πιο ισχυρό όπλο στα χέρια τους. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να σε διδάξει την τέχνη της διπλωματίας και της αρμονίας, να σου υπενθυμίσει πως διαθέτεις ένα ισχυρό όπλο που ονομάζεται λογική και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις. Όταν λοιπόν φτάσεις στο σημείο να αντιλαμβάνεσαι πως τα ισχυρά ένστικτα τείνουν να αναλάβουν το τιμόνι της πορείας, τότε θα πρέπει να θέτεις σε πρώτο πλάνο το μυαλό σου και να τολμάς να προχωράς σε τομές που καταλαγιάζουν την αυξημένη ένταση της ατμόσφαιρας. Μπορεί να αναγνωρίζεις πως είσαι μπροστά σε ένα τέλος, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο να λάβει χώρα με μεθόδους και πρακτικές που αφήνουν πικρή και στυφή γεύση.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων