Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ22
Ιουν
Παθιασμενα
Από signingstar

Το μεγάλο τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης από το Σκορπιό, της Αφροδίτης από το Λέοντα και του Άρη από τον Υδροχόο μοιάζει να κινητοποιεί έντονα τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός. Λέων/Υδροχόος) το Σάββατο 23 Ιουνίου σε κινήσεις που δείχνουν διάθεση για κατάκτηση. 

Η ερωτική σπίθα μπορεί να ανάψει πολύ εύκολα σήμερα και να μετατραπεί σε μία πυρκαγιά που είναι σε θέση  να παρασύρει τα πάντα στα διάβα της, που θα μπορούσε να αρχίσει να μεγαλώνει χωρίς να σκέφτεται μήπως μπορεί να καταστεί καταστροφική για κάποιους. Το πάθος όμως είναι παρόν και δεν μπορεί να κρυφτεί, αφού αποφασίζει να εκφραστεί ανοικτά και χωρίς περιστροφές, κάτι που θα μπορούσε βέβαια να φοβίσει ακόμα και το άτομο που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που η κάθε διεκδίκηση πρέπει να βγει στην επιφάνεια και να πάψει να κρύβεται πίσω από γελοίες δικαιολογίες. 

Στον οικονομικό τομέα, απαιτείται να υπάρξουν στρατηγικές κινήσεις που θα προσφέρουν την ευκαιρία να αποφευχθεί ένα ξόδεμα πόρων και χρόνου που είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσεις να μετριάσεις την ευκαιρία που έχεις ώστε να λειτουργήσεις άκρως γενναιόδωρα, προχωρώντας σε πράξεις που δείχνουν πως σκέφτεσαι και το μέλλον. Ίσως να θελήσεις να καταπνίξεις και να κρύψεις την παρόρμηση που σε διακατέχει, κάτι που όμως μπορεί να δώσει ένα λανθασμένο σινιάλο στην άλλη πλευρά και να χάσεις την ευκαιρία που έχεις μπροστά σου. Φρόντισε λοιπόν να ακούσεις το ένστικτο σου τη στιγμή που το μυαλό στέλνει  διφορούμενες πληροφορίες, ώστε να αποδράσεις από πιθανά διλήμματα που θα σε εξουθενώσουν πνευματικά και ψυχικά. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων