Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ02
Ιουλ
Αναζητωντας την επιβεβαιωση
Από signingstar

Η σύνοδος του Ερμή με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα και το απόλυτο quincunx με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σε συνδυασμό με την παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς την Τρίτη 3 Ιουλίου φαίνεται να δηλώνει πως είναι δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στη λογική και τη διαίσθηση, ανάμεσα στην απόλυτη γνώση της αλήθειας και τη διαρκή αμφιβολία. 

Το έντονο εγώ φαίνεται να κονταροχτυπιέται με την πιθανότητα να πάψει να υφίσταται και να διαλυθεί μέσα σε μία θάλασσα από εμείς, που λειτουργούν είτε χαοτικά είτε λυτρωτικά. Αν ανήκεις στους ανθρώπους που αναζητούν τον τρόπο ώστε να αποδράσουν από τις προσωπικές ευθύνες που βαραίνουν τους ώμους τους, τότε είσαι σε θέση σήμερα να χαθείς μέσα σε ένα πλήθος ατόμων που είναι γύρω σου. Αν όμως θεωρείς πως έχεις ισχυρή προσωπική θέληση, πως μπορείς να λειτουργήσεις ηγετικά, τότε μπορείς να κάνεις μία επίδειξη αυτής της δύναμης απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να ξαφνιαστούν, αφού δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν αυτή την εικόνα σου. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν την επιτομή της βεβαιότητας για τα θέματα που αντιμετωπίζεις, αφού ξυπνούν αμφιβολίες που είναι δύσκολο να καταπνιγούν. Ίσως να μην μπορείς να βασιστείς στη γνώμη κάποιων προσώπων γύρω σου, αφού λαμβάνεις πολλές αντικρουόμενες πληροφορίες τις οποίες είναι και δύσκολο να αξιολογήσεις. Αυτό βέβαια το παιχνίδι είναι κάπως διασκεδαστικό, αφού σου προσφέρει την ευκαιρία να αξιολογήσεις τις γνώμες ατόμων που είναι γύρω σου και να καταφέρεις να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με το ρόλο που διατηρούν. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων