Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ03
Ιουλ
Η αναγνωριση του τελους
Από

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Τετάρτη 4 Ιουλίου μοιάζει να θέλει να ενισχύσει την αμφιβολία και την αβεβαιότητα, να φωνάζει πως η λογική δεν είναι εφικτό να δώσει τις απαντήσεις, γι αυτό και χρειάζεται η ενίσχυση του ενστίκτου για να εξαχθούν συμπεράσματα. 

Μπορεί να επιδιώξεις να παραδοθείς στην επιθυμία του πλήθους, να θελήσεις να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις δικές σου επιθυμίες και διαθέσεις και να κρυφτείς πίσω από τα συλλογικά θέλω. Ίσως να επιδιώξεις να κατεβάσεις ταχύτητα, θέλοντας να ξεκουραστείς ή επιδιώκοντας να εξετάσεις κατά πόσο θα υπάρξει το φιλότιμο από τους άλλους γύρω σου ώστε να αναλάβουν τις ευθύνες τους και  να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους έχει δοθεί. Ίσως πάλι να δοκιμάζεις να εμπιστευτείς κάποιους ανθρώπους, λέγοντας τους κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες, με την απαίτηση να παραμείνουν εχέμυθοι, κάτι που μοιάζει με μία καλή δοκιμασία εμπιστοσύνης που μπορείς να τους δείχνεις. 

Η σημερινή ημέρα όμως μπορεί να εκδηλώσει και προοπτικές κλεισίματος κύκλου, να δεις μπροστά σου πως κάποιες καταστάσεις έχουν φτάσει στα όρια τους και δεν είναι σε θέση να συνεχίσουν να παραμένουν ενεργές και αποδοτικές. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως αποχαιρετάς ένα περιβάλλον που συνήθισες να βρίσκεσαι, πως λαμβάνεις αποστάσεις από ανθρώπους που βρέθηκαν  κοντά σου όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πως αναζητάς το νέο σου χώρο διαμονής. Ίσως να βλέπεις πως κάποια σχέση, συνεργασία ή φιλία παύει να παραμένει ζωντανή και να θέλεις να αποχαιρετήσεις τα πρόσωπα που θα χάσεις από το οπτικό σου πεδίο, χωρίς όμως αυτή η πράξη να μοιάζει να μαχαιριά ή ξαφνικός θάνατος. Η συναισθηματική φόρτιση είναι παρούσα, αλλά θα πρέπει να μπολιαστεί και με τη λογική της έννοιας του χρόνου που δεν μπορεί ποτέ να γυρίσει προς τα πίσω. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων