Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ04
Ιουλ
Παιχνιδι για γενναιους
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό, η σύνοδος με το Χείρωνα και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 5 Ιουλίου φαίνεται να κινητοποιεί τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να φέρνει στο προσκήνιο συζητήσεις και επαφές που αναδεικνύουν κρυμμένες φιλοδοξίες, αρχηγικές διαθέσεις και τραυματικές εμπειρίες. 

Η σύγκρουση με τα προσωπικά ή κοινωνικά όρια είναι ένα θέμα που πάντα ιντριγκάρει, γι αυτό κάποια πρόσωπα σήμερα θα αποφασίσουν να δώσουν μία ακόμα μάχη σε αυτό τον τομέα. Η κατά μέτωπο επίθεση μπορεί να ξαφνιάσει κάποιους, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα βρεθεί εύκολα η Κερκόπορτα που παρακάμπτει την επίσημη οδό. Η ευελιξία μπορεί να είναι το αντίδοτο στους κανόνες που δε σπάνε, αλλά δε σημαίνει πως είναι εφικτή, ειδικά σε περιστάσεις που οι νόμοι φυλάσσονται από άτομα που έχουν λάβει σοβαρά το ρόλο τους. Η αναμέτρηση ανάμεσα στην επαναστατική διάθεση της φρέσκιας ματιάς απέναντι στα πράγματα και του κατεστημένου μόλις ξεκίνησε και δεν αναμένεται να λήξει έτσι απλά. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα προσφέρει μία εξαιρετική ευκαιρία για να παρατηρήσεις προσεκτικά πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να θέσουν υπό αμφισβήτηση τα δεδομένα και συμφωνημένα. Μπορείς να αναγνωρίσεις τις απειλές για τα κεκτημένα σου, να δοκιμάσεις τις προθέσεις προσώπων που είναι έτοιμα να λειτουργήσουν με άγνοια κινδύνου, να μετρήσεις τη δυναμική των αντιπάλων που έχεις απέναντι σου. Ίσως πάλι να προσπαθήσεις να αποδράσεις από ένα κλειστό σύστημα μέσα στο οποίο βρίσκεσαι και παρέχει ασφάλεια, αλλά την ίδια στιγμή έχει αρχίσει να σε περιορίζει αρκετά έντονα. Η έξαψη και ο φόβος για το καινούργιο συγκρούονται πάνω σε ένα τερέν ασφάλειας αλλά και περιορισμού του γνώριμου, με αποτέλεσμα να συγκρούονται οι δύο σου εαυτοί σε μία αναμέτρηση με εκπλήξεις που εναλλάσσουν τις έννοιες της ανάδειξης και της επούλωσης της υπάρχουσας πληγής. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων