Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ05
Ιουλ
Κατι που ενοχλει
Από signingstar

Η Παρασκευή 6 Ιουλίου μοιάζει με την ημέρα της απόδρασης από τα δεσμά του Κρόνου, αφού η Σελήνη από τον Κριό απομακρύνεται από την παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω, αλλά προσεγγίζει τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, δημιουργώντας ένα νέο ασφυκτικό κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ημέρα θα ξεκινήσει με μία καλύτερη διάθεση για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού, αφού είναι πιθανό να έχουν χωνευτεί κάποιες δυσκολίες και ορισμένα εμπόδια που έχουν αναταράξει τη διαδρομή μέχρι σήμερα. Η αναμέτρηση με ένα άτομο εξουσίας θα πρέπει να έχει φέρει ένα αποτέλεσμα που θα πρέπει να γίνει σεβαστό και πάνω στο οποίο θα χτιστούν τα επόμενα βήματα μίας σχέσης ή συνεργασίας που καλείται να εξελιχθεί. Σαφώς και μπορεί να έχει παραμείνει μία επίγευση  πικρίας, να υπάρχουν ακόμα κάποιες λόγια που τριγυρνάνε μέσα στο μυαλό, αλλά η καλή διάθεση μοιάζει να επανακάμπτει. 

Με την πάροδο της ώρας όμως, η προσέγγιση της Σελήνης από τον Κριό προς τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να αναμοχλεύει τις εσωτερικές διαθέσεις και να ξυπνά δυσάρεστες αναμνήσεις. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να φέρεις στην επιφάνεια κάτι που σε έχει ενοχλήσει, να προσπαθήσεις να εξιλεωθείς για κάτι που δεν είσαι σε θέση να χωνέψεις τόσο εύκολα. Ίσως να ανακαλύπτεις τη σκοτεινή πλευρά ενός προσώπου και να ξαφνιάζεσαι, αφού θεωρούσες πως είχες απέναντι σου μία ξεκάθαρη προσωπικότητα. Ίσως πάλι να συναντάς εκ νέου εμπόδια μπροστά σου, τα οποία όμως δεν είναι απαραίτητο να οφείλονται στην παρουσία ενός προσώπου που έχεις απέναντι σου, αλλά κατά κύριο λόγο στα υπολείμματα ενός παρελθόντος που δεν έχεις κατανοήσει πλήρως. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων