Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ06
Ιουλ
Δοκιμαζοντας τα ορια της αντοχης σου
Από signingstar

Το μεγαλύτερο διάστημα του Σαββάτου 7 Ιουλίου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σε τροχιά κενή πορείας, με αποτέλεσμα να μην ενδείκνυται η ημέρα για σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις. Ίσως να υπάρχει η ευκαιρία για να ασχοληθείς με τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, να μπορείς να αγνοήσεις τις φωνές των γύρω σου και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και τις προσωπικές σου επιθυμίες και διαθέσεις. Ίσως πάλι να χρειάζεται να κάνεις μία γενναία εσωτερική αποφόρτιση, θέλοντας να διώξεις από πάνω σου την ένταση που έχει συσσωρευτεί τις προηγούμενες ημέρες, λόγω της πίεσης που έχουν εξασκήσει πάνω σου άτομα που δεν αντέχεις να θεωρείς πως μπορούν να επιβάλουν τις απόψεις τους στη δική σου ζωή.

Με την είσοδο όμως της Σελήνης στον Ταύρο και τη σύνοδο με τον Ουρανό από το ίδιο ζώδιο από το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο θα αισθανθούν έναν ηλεκτρισμό να διαπερνά το σώμα τους. Είναι πιθανό να νιώσεις πως απειλείται η οικονομική σου ασφάλεια ή να θελήσεις να ξοδέψεις χρήματα για να απολαύσεις κάποιες στιγμές. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να ασχοληθείς με την εικόνα και το σώμα σου ή να αισθανθείς την ανάγκη να ταρακουνήσεις τα λιμνάζοντα ύδατα σε μία υπάρχουσα σχέση. Αυτή η έκλαμψη της στιγμής θα μπορούσε όμως να γίνει και η αφετηρία της συνειδητοποίησης πως δεν είσαι και πολύ καλά με τον εαυτό σου όσο παραμένεις μέσα σε ένα περιβάλλον που σε περιορίζει, όσο δεν τολμάς να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο. Μία τέτοια όμως πράξη, να έχεις κατά νου πως μπορεί να θέσει σε αμφισβήτηση υπάρχοντα δεδομένα και να οδηγείσαι σε ένα θερμό καλοκαίρι που θα ανατρέψει τα πάντα στο πέρασμα του.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων