Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ



08
Ιουλ
Αναζητωντας την επιβεβαιωση
Από signingstar

Οι τελευταίες ώρες της Σελήνης στον Ταύρο τη Δευτέρα 9 Ιουλίου μοιάζουν να θέλουν να  τονίσουν την ανάγκη των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) να ανακαλύψουν τις σταθερές της ζωής τους, μέσα σε μία περίοδο που νιώθουν πως βάλλονται από παντού με στόχο να ετοιμαστούν για τις μεγάλες αλλαγές. 

Μπορεί να προσπαθήσεις να λάβεις επιβεβαίωση μέσα από τη σχέση σου, φτάνοντας όμως σε καταστάσεις που μοιάζουν με υπερβολικές εκδηλώσεις ζήλιας ή πίεσης προς το άλλο πρόσωπο. Ίσως πάλι να θελήσεις να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που τονώνουν την εικόνα σου, που σε βοηθούν να γεμίσεις τα συναισθηματικά σου κενά, δείχνοντας πως θέτεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Ίσως πάλι να επιδιώκεις να συνεχίσεις να βιώνεις κάποιες όμορφες στιγμές απόλαυσης που έχεις καταγράψει το προηγούμενο διήμερο, θέλοντας να κοιμηθείς περισσότερο, να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ, να ασχοληθείς με την περιποίηση του εαυτού σου. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να σε προετοιμάζει και για την αναμέτρηση σου  με την επόμενη κίνηση που θα πρέπει να κάνεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα αλλάξεις εσύ ο/η ίδιος/α ή θα αφεθείς στις αλλαγές του περιβάλλοντος γύρω σου που θα σε αναγκάσουν να συμβιβαστείς με τα νέα δεδομένα. Είναι σαφές πως δεν είναι εφικτό να συνεχίσεις να ζεις όπως συνήθισες και θα πρέπει να εξελίξεις κάποια δεδομένα, την  ίδια όμως στιγμή που η μεταμορφωτική αυτή εμπειρία σε τρομάζει. Προσπαθείς λοιπόν να ανακαλύψεις τις σταθερές της ζωής σου, οι οποίες όμως είναι πιθανό να είναι και στοιχεία που σε κρατούν δεμένο/η σε ένα παρελθόν που σβήνει. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με γνώμονα τη συναισθηματική σου ωριμότητα και θα αντιληφθείς πως δεν έχει καμία σημασία να προσπαθείς να έχεις όφελος μέσα από τις γνώμες των άλλων για τις αποφάσεις σου, αλλά μόνο μέσα από την επιβεβαίωση ή μη του εσωτερικού σου κόσμου που γνωρίζει πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τις πραγματικές σου ανάγκες. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων