Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ10
Ιουλ
Οταν τελειωνουν οι δικαιολογιες
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τετάρτη 11 Ιουλίου μοιάζει να ψεκάζει με υπνωτικό της ατμόσφαιρα μέσα στην οποία κινείσαι, με στόχο να επιτρέψει στις εξελίξεις που ετοιμάζονται να λάβουν χώρα να λειτουργήσουν ως ξυπνητήρι ή ακόμα και ρήψη ατομικής βόμβας σε εποχής ειρήνης, με στόχο να πιάσουν στον ύπνο κάποιους που δεν έχουν καλή σχέση με την έννοια του χρόνου. 

Υπάρχουν κάποιες φωνές που θέλουν να στρέψουν το γενικό ενδιαφέρον προς κατευθύνσεις που αφορούν επουσιώδη ζητήματα, που ασχολούνται με ζητήματα που έχουν σχέση με την επιφάνεια των καταστάσεων και όχι με την ουσία αυτών. Αυτός ο στόχος δεν είναι τυχαίος, αφού προσπαθεί να στρέψει το μυαλό προς καταστάσεις που καταναλώνουν τον  πολύτιμο χρόνο χωρίς να ασχολούνται με τη βάση των περιστάσεων. Ίσως βέβαια να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να εστιάσεις στον πυρήνα του  θέματος που σε απασχολεί, με αποτέλεσμα να αποφεύγεις να ασχοληθείς μαζί του, αλλά αυτή η καραμέλα που αποτελεί δικαιολογία εδώ και αρκετό καιρό, μοιάζει να έχει πλέον λιώσει μέσα στο στόμα σου. 

Το θέμα πλέον είναι πως ο χρόνος μπορεί να τελειώνει, πως η παράσταση ετοιμάζεται να ξεκινήσει χωρίς να είσαι έτοιμος/η να την  υποστηρίξεις, πως οι ρόλοι έχουν πλέον  μοιραστεί και δεν μπορείς να συνεχίζεις να συζητάς σχετικά με τις λεπτομέρειες του δικού σου. Θα πρέπει να υποστηρίξεις με θάρρος και αποφασιστικότητα αυτό που σου έχει δοθεί, θεωρώντας πως βρίσκεσαι σε μία παράσταση που θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα σχετικά με τον εαυτό σου. Οι επόμενες ημέρες μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα απέναντι σε ανθρώπους που επιλέγουν τις αναβολές, τις δικαιολογίες και τα ψέματα, γι αυτό να είσαι έτοιμος/η να τα αντιμετωπίσεις με το θάρρος της γνώμης σου και την πραγματικότητα των προθέσεων σου, ακόμα και  αν μία τέτοια προοπτική σε τρομάζει ακόμα και μόνο στη σκέψη.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων