Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ12
Ιουλ
Ο φοβος της ευτυχιας
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 13ης Ιουλίου στην 20η μοίρα του Καρκίνου, σε απόλυτη αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μοιάζει να ταρακουνά τις ζωές των παρορμητικών στο μεταίχμιο δευτέρου/τρίτου δεκαημέρου (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η εποχή της απόλυτης μεταμόρφωσης έχει πλέον φτάσει και θα πρέπει να σταθείς μπροστά στον καθρέφτη ρίχνοντας τη μάσκα από το πρόσωπο σου. Οι δικαιολογίες μοιάζουν πλέον αστείες, οι καθυστερήσεις είναι αφορμές για να καταλάβεις πως χάνεις τη ζωή μέσα από τα χέρια σου και οι συμβιβασμοί είναι στοιχεία αδυναμίας και όχι προσπάθειες διπλωματικής επίλυσης των διαφωνιών και αντιθέσεων. Έχει φτάσει η ώρα της απάντησης που θα δώσεις σχετικά με το θάρρος σου να βγεις από τη σκιά σου ή την ανάγκη σου να παραμείνεις κρυμμένος/η, αλλά παράλληλα και ευνουχισμένος/η. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως έχεις κάνει λάθη που δε σου έχουν προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψεις τη βαθιά ευτυχία που αναζητάς, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να απαντήσεις αν είσαι διατεθειμένος/η να τα διορθώσεις και να τρέξεις τη ζωή σου παρακάτω. 

Η αλήθεια είναι πως βρίσκεσαι μπροστά στο φάσμα του τέλους μίας κατάστασης που μπορεί να σε βόλεψε, και στην έναρξη της εποχής της ενηλικίωσης την οποία πρεσβεύεις και αναζητάς, χωρίς όμως να την ορίζεις με απόλυτο τρόπο. Αν φοβάσαι τους αποχωρισμούς, τότε θα αναζητήσεις ένα μέρος να κρυφτείς και να αποφύγεις τις δύσκολες συγκυρίες και αποφάσεις. Αν τρέμεις την κριτική που μπορεί να ακούσεις, τότε θα αναζητήσεις την απομόνωση, μέσα στην οποία όμως ο εσωτερικός σου διάλογος μοιάζει με ταινία θρίλερ που παίζεται στη διαπασών. Αν αρνείσαι να αντιμετωπίσεις την πληγή που κουβαλάς χρόνια μαζί σου, τότε η σήψη μπορεί να έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση της και να σου υπενθυμίζει πως η βιολογική φθορά είναι η μόνη βεβαιότητα της ζωής. Αν φοβάσαι τους γύρω σου, τότε δεν έχεις συστηθεί ακόμα με τον εαυτό σου, και είναι κρίμα να χάσεις την ευκαιρία για μία γνωριμία που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων