Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ10
Αυγ
Υπογραφοντας τη νεα σου ταυτοτητα
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 11ης Αυγούστου στη 18η μοίρα του Λέοντα, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, σε τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό και σε quincunx με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να πυροδοτεί σκέψεις και ανησυχίες στη ζωή των σταθερών του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Πρόκειται για μία στιγμή που χρειάζεσαι χρόνο ώστε να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τις προτεραιότητες σου, ώστε να βάλεις σε μία σειρά τις καταστάσεις που καταφέρνουν να ξυπνούν την αναστάτωση. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς και πάλι με ζητήματα που σε αγχώνουν, να ενδιαφερθείς ώστε να μπουν και πάλι σε σειρά ζητήματα που κάποιοι άλλοι αφήνουν στη μοίρα τους, να γίνεις δυσάρεστος/η κάποιες στιγμές. Μπορεί να γίνεις επίμονος/η και απαιτητικός/η, να πιέσεις κάποια πρόσωπα που θεωρούν πως μπορούν να χαλαρώσουν και να ενεργοποιήσεις εξελίξεις σε μία περίοδο που οι περισσότεροι κάνουν διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους. 

Ίσως όμως να είναι καλύτερο να απομονωθείς από άτομα που γνωρίζεις και σε κουράζουν, από πρόσωπα που έχουν μία συγκεκριμένη στάση απέναντι σου, από καταστάσεις που δεν αλλάζουν όσο και να προσπαθείς, θέλοντας να ακούσεις τις σκέψεις σου που έρχονται από το βάθος του μυαλού σου. Ίσως να επιδιώξεις να βρεθείς σε έναν τόπο που είσαι ξένος/η μεταξύ αγνώστων, να θελήσεις να ζήσεις μέσα στο μυαλό σου ένα παρελθόν που δεν έχει ξεπεραστεί ώστε να βρεις εκείνες τις σκηνές που έχουν αφήσει κενά και θα πρέπει να καλύψεις. 

Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη μοιάζει να δημιουργεί μία κρίση ταυτότητας χωρίς όμως να υπάρχουν εμφανείς λόγοι για κάτι τέτοιο. Αυτό που δημιουργεί αυτή την κρίση είναι ο χρόνος που περνά και αφήνει σημάδια τα οποία δε σβήνονται, οπότε θα επιδιώξεις να τον  κάνεις σύμμαχο σου και όχι το χωροφύλακα που σε κυνηγά ή το στόχο που κυνηγάς αλλά δεν καταφέρνεις ποτέ να κατακτήσεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων