Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html08
Νοε
Μεσα σε μια στιγμη
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία νωρίς το πρωί και με τον Ερμή στον Τοξότη κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου δηλώνει πως η ανάγκη για καθαρό αέρα και νέες παραστάσεις είναι μεγάλη και αναζητά τον τρόπο να βρει διέξοδο να εκφραστεί. 

Μία εκδρομή μακριά από το σύνηθες περιβάλλον, ένα ταξίδι εκεί που θα μπορέσεις να συναντήσεις πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς διαφορετικά, είναι ευκαιρίες που δεν μπορούν να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Ακόμα και η προοπτική μίας κουβέντας με άτομα που έχεις καιρό να δεις, αλλά καταφέρνετε επιτέλους να βρεθείτε στον τόπο που ζεις σε καθημερινή διάσταση, αποτελεί μία καλή  ευκαιρία να βγεις από τα καλούπια που έχεις μπει τον τελευταίο καιρό και σε αναγκάζουν να νιώθεις πως ασφυκτιάς. Χρειάζεται να έρθεις σε επαφή με νέες εικόνες και παραστάσεις, αφού θέλεις να ανοίξεις τον οπτικό σου ορίζοντα πέρα από όσα βλέπεις στη διάρκεια της καθημερινότητας σου.

Από την άλλη βέβαια πλευρά, είναι αρκετά πιθανό να γίνεσαι έντονα υποκειμενικός/η και να φέρνεις απέναντι σου πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να συγκρουστούν μαζί σου. Μπορεί να εκφραστείς με τρόπο που δείχνει αλαζονεία και απόλυτα ωμή διάθεση, ή να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους συμπεριφορές, οι οποίες σε εκνευρίζουν. Όλα αυτά πυροδοτούν εκρήξεις της στιγμής, που όταν όμως εκδηλωθούν μετατρέπονται σε πυροτεχνήματα που θα σβήσουν αρκετά γρήγορα, αφού είναι απλά αφορμές για να βγάλεις από μέσα σου βαθύτερα ζητήματα που σε αγχώνουν και προβληματίζουν. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
09 Νοε 2018 | 12:01
...μέσα σε μια στιγμή...Σελήνη σε σύνοδο με Ερμή στον Τοξότη, στον Αντάρη ...την καρδιά του Σκορπιού...στην αντισκιά του Πλούτωνα. Πλούτωνας  απέναντι από το μέσον του αστερισμού των Διδύμων Κάστορα και Πολυδεύκη, το αστέρι που ενώνει, μεταμορφώνει, εξυψώνει το θνητό σε  θείο, το κάτω σε άνω, την νύμφη σε πεταλούδα- ψυχή... 12 Νοεμβρίου το πρώτο occultation Σελήνης Πλούτωνα   https://youtu.be/71NIDozW-zc
Θεσεις πλανητων