Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html11
Νοε
Καθαρση
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου φαίνεται να ρίχνει  ένα έντονο βάρος στη διάρκεια της ημέρας, αφού υπάρχουν αισθήσεις που ένστικτα που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα. 

Αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) τότε είναι αρκετά πιθανό να θέλεις να αντιμετωπίσεις το χρόνο κατά μέτωπο, να τρέξουν κάποιες διαδικασίες, να καταφέρεις να επιτύχεις το στόχο σου χωρίς να χρειάζεται να παλέψεις με το χρόνο. Η βιασύνη όμως μπορεί να οδηγεί σε λάθος αποφάσεις και ακατάλληλες συναναστροφές, που θα φέρουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που δε θα ήθελες να επαναλάβεις. Προσπάθησε λοιπόν να λειτουργήσεις στο σήμερα, χωρίς να μπερδεύεσαι με το χθες, αφού σε μία τέτοια περίπτωση, οι αποκρίσεις θα είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να λειτουργήσει και ως ευκαιρία κάθαρσης, να αποτελέσει την πρόκληση σου ώστε να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση που μπορεί να μοιάζει με ανοικτή πληγή. Ασχολήσου με θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου και φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα στον οργανισμό σου. Προσπάθησε να πετάξεις από πάνω σου κάποιες κακές συνήθειες που καταφέρνουν να σε βαραίνουν, που λειτουργούν με υπόγειο τρόπο πάνω σου με αποτέλεσμα να αλλοιώνουν την εικόνα που θέλεις να βγάζεις προς τα έξω. 

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
11 Νοε 2018 | 12:09
...φυσικά ως Αιγόκερως δεν θα μπορούσα να μην διαθέτω την κατάλληλη μάσκα για την περίσταση https://youtu.be/8aKsdHVj5tc
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
11 Νοε 2018 | 12:09
Πάλι στο μυαλό μου είσαι Αστρολόγε μου; Πρακτικά πράματα λοιπόν... όταν όχι μόνο βολευόμαστε μεμψιμοιρώντας σ  ένα παρελθόν που έχει παρέλθει αλλά και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να γραπώσουμε και ενταφιάσουμε κι άλλους σ ένα εξ ορισμού νεκρό παρελθόν, τι κερδίζουμε; Τίποτα. Τι χάνουμε; Παρόντα Χρόνο. Πλούτωνας στον Αιγόκερω Νότιος Δεσμός Πλούτωνα στον Αιγόκερω, Κρόνος στον Αιγόκερω Νότιος Δεσμός Κρόνου στον Αιγόκερω, Σελήνη στον Αιγόκερω Νότιος Δεσμός Σελήνης στον Αιγόκερω.  Άστο να πάει κουκλάκι μου, ξεγαντζώσου επιτέλους! Past is dead, let GOΟΟ ... seize the Day. Παρά το ελεύθειν όπου ερά τις... και γαία πυρί μιχθήτω. Πιο ζωντανή πεθαίνω Γιατρέ μου! 
Θεσεις πλανητων