Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html12
Νοε
Μια αιχμηρη συνειδητοποιηση
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω και η ενεργοποίηση ενός έντονου Τ-τετραγώνου με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό, τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό μοιάζει να δημιουργεί έντονες αναταράξεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τρίτη 13 Νοεμβρίου. 

Οι σκληρές και κάπως απόλυτες αποκρίσεις μπορεί να γίνουν αφορμές για να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις στις οποίες έχε χαθεί η ισορροπία και οι ρόλοι. Μπορεί να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις πάνω σε ένα ζήτημα που καλείται να επαναδιαπραγματευτεί και να τεθεί σε καινούργια βάση. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως δεν μπορούν να υπάρχουν συναισθηματικές αποκρίσεις και πως αποφασίζεις να παγώσεις μπροστά σε μία κατάσταση που δεν είναι όπως τη συνάντησες πριν από κάποιο χρονικό διάστημα. Μία τέτοια απόφαση βέβαια μπορεί να μοιάζει με ηλεκτροπληξία σε μία ζωή που έχει μάθει να κινείται μέσα από ασφαλή και γνώριμα μονοπάτια.

Από την άλλη βέβαια πλευρά, χρειάζεται να δείξεις πως ενοχλείσαι από κάποια δεδομένα, πως δεν μπορείς να ανεχτείς συμπεριφορές με τις οποίες δεν είσαι πλέον διατεθειμένος/η να συμβιβαστείς. Λαμβάνοντας αποστάσεις από ανθρώπους που δεν έχετε την ίδια οπτική απέναντι στα πράγματα, μπορεί να σημαίνει πως δημιουργείς περισσότερους αντιπάλους, αλλά παράλληλα αυξάνεις το χώρο που διαθέτεις για καινούργιες συναναστροφές. Μία νέα γνωριμία όμως δεν ενδείκνυται αυτή την εποχή, αφού υπάρχουν παρερμηνείες σε δεδομένα και καθρέφτες που παρουσιάζουν τα πρόσωπα που είναι γύρω σου κάπως παραμορφωμένα. Παρατήρησε καλύτερα τους ανθρώπους γύρω σου και θα δεις πως η αλήθεια κρύβεται για την ώρα. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Νοε 2018 | 19:41
"Love is like oxygen. You get too much you get too high. Not enough and you' re gonna die. Love gets you high" Τι πιο όμορφο να αναπνέει ο ένας μέσα από τον άλλον ...καθαρό οξυγόνο ... να ανεβαίνουν όλο και πιο ψηλά ...ελεύθερα...παρά του ελεύθειν όπου ερά τις...η όμορφη πλευρά του Ουρανού.  Στα δύσκολα τώρα... ο whoever άλλος να με πνίγει, να μου κλέβει το οξυγόνο, να μου τσουρομαδάει τα φτερά, όχι γιατί θα ωφεληθεί κάτι από αυτό αλλά γιατί ενοχλείται, ιντριγκάρεται  που του θυμίζω πως είναι επιλογή ΤΟΥ να αφήνεται στην σαπίλα, στην λήθη.  So what whoever άλλε; εσύ μου τα τσουρομάδησες εγώ τα αναγέννησα, εγώ και πάλι στα ψηλά...Εσύ;  ακόμη στους βάλτους και στα σκοτάδια;   Αύριο...Σελήνη σε σύνοδο με Νότιο Δεσμό στο μεταίχμιο, σε τετράγωνο με Ουρανό στο μεταίχμιο, σε παραλληλία με Δία στο μεταίχμιο ...με τη χάρη της αδαμάντινης Αφροδίτης, στον Spica. Love gets me high  Doc  https://youtu.be/pVCDyA7ftD8  :)
Θεσεις πλανητων